vrijdag, 31 januari 2014 20:04

Marcel Valk nieuwe hoofdtrainer VV Heerenveen seizoen 2014/2015

Geschreven door Frank Beenen

De 47-jarige Marcel Valk uit Sneek zal trainer Dick Schuurman volgend seizoen opvolgen als hoofdtrainer van VV Heerenveen 1.
Schuurman verlaat aan het eind van het seizoen na vier seizoenen de club en gaat bij SC Emmeloord aan de slag.

Als speler heeft Valk bij SC Heerenveen, ONS Sneek en Germanicus gevoetbald.

Marcel Valk is als trainer zijn carrière begonnen met twee seizoenen in de 1e klasse bij het Groningse Knickerbockers. Hierna heeft hij twee seizoen bij Leeuwarder Zwaluwen in de 1e klasse gewerkt. Vervolgens is hij vijf seizoenen bij ONS Sneekhoofdtrainer geweest waarmee hij kampioen in de 1e én in de hoofdklasse werd.
Hierna is Valk drie seizoenen trainer geweest bij DOS Kampen, één jaar in de hoofdklasse en twee jaar in 1e klasse. Waarna hij weer terug keerde voor twee seizoenen bij 1e klasser Leeuwarder Zwaluwen.

Het bestuur van VV Heerenveen is zeer content dat het de ervaren Marcel Valk heeft weten te strikken voor het nieuwe seizoen en hoopt met Valk uit te groeien tot een stabiele 1e klasser.

Feitze Leemburg, voorzitter

Frank Beenen, bestuurslid voetbalzaken senioren