woensdag, 12 februari 2014 09:01

Uitnodiging trainers

Geschreven door Mayco Schulte

Goedendag collega trainers,

Graag wil ik iedere trainer van de jeugdafdeling van vv Heerenveen uitnodigen om te komen sparren met elkaar als trainer. Ik heb de CBR ruimte een aantal avonden gereserveerd van 19.30 uur tot 21.00 uur. Je bent welkom alle avonden aanwezig te zijn, maar mag ook komen wanneer het wel goed uitkomt.

Doel van de avond is om met elkaar als trainer te praten over zaken als het geven van training, het coachen van wedstrijden en het omgaan met jeugd. Het is de bedoeling dat er in kleine groepen (afhankelijk van het aantal aanwezigen) gesproken wordt over deze zaken. Waar loop je tegenaan en wat is jouw ervaring. Hoe bereid jij een training of wedstrijd voor. Waar haal jij jouw oefenstof vandaan. Hoe handel jij tactisch in bepaalde situaties.

Of je nu een beginnende trainer of een ervaren trainer bent, jouw bagage of vragen zijn altijd welkom. Samen weten we meer en komen we verder.

De avonden zijn op woensdagavond 19 februari, 5 maart, 19 maart, 2 april en 16 april.

Hopelijk tot ziens op één of meerdere avonden.

Met vriendelijke groet,

Mayco Schulte