woensdag, 12 februari 2014 09:04

Oproep cursus scheidsrechters

Geschreven door Eldert van der Dam

Hierbij wil vv Heerenveen een oproep doen aan jeugdleden, vanaf 2e jaars D-pupil, om zich op te geven voor de pupillen scheidsrechters cursus die we in het voorjaar bij voldoende deelname weer gaan organiseren in samenwerking met de KNVB.

Tevens wordt er een Basis Opleiding Scheidsrechter cursus georganiseerd, deze is bedoeld voor leden, ouders, trainers, leiders vanaf 16 jaar die het leuk lijkt om wedstrijden 11 vs 11 te fluiten.

Voor beide categorieën geldt dat men zich op kan geven via de mail bij Eldert van der Dam op emailadres onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, woonplaats en geboortedatum en welke cursus je wil gaan volgen.

Zondag 26 januari 2020

VV VV Heerenveen 1 - Noordster 1 noordster