zaterdag, 15 februari 2014 14:16

Jonger Oranjedagen

Geschreven door

Met de Jonger Oranje Talentendagen willen wij alle voetballers van Nederland een prachtige voetbaldag aanbieden waarbij ze naast veel plezier en het ontmoeten van nieuwe vriendjes en vriendinnetjes ook nog kans maken hun droom waar te maken: gescout worden door een profclub en een plek in Jonger Oranje. Jonger Oranje is het (gelegenheids)team met de beste voetballertjes die door de 9 meewerkende profclubs gescout zijn. Jonger Oranje laten wij maximaal drie wedstrijden tegen een profclub spelen. Voor de kinderen natuurlijk een geweldige ervaring die ze hun leven niet meer vergeten.

Wij werken dus met 9 profclubs in Nederland samen. In uw regio is SC Heerenveen. Op 26 februari a.s. organiseren wij de Jonger Oranje Talentendag regio Noord bij MSC Meppel in Meppel, Friesland. Natuurlijk is het pas echt een feest als er heel veel kinderen meedoen. Ook voor de pupillen van uw club kan het dus een mooie voetbaldag zijn die wellicht leidt het tot een carrière als prof!

De inschrijving sluit op 21 februari a.s.

Voor meer informatie, kijk op www.jongeroranje.nl

Zondag 26 januari 2020

VV VV Heerenveen 1 - Noordster 1 noordster