zaterdag, 15 februari 2014 18:07

Gastgezinnen voor sporttalenten gezocht!

Geschreven door

Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) Heerenveen is voor jonge talentvolle sporters op zoek naar gastgezinnen in Heerenveen. Gastgezinnen zijn nodig voor een veilige thuishaven en spelen daarom een belangrijke rol voor CTO Heerenveen en haar talenten in hun weg naar de top.

Trainen, wonen en naar school gaan op één plek is daarvoor noodzakelijk en dat betekent voor bijna alle CTO-sporters verhuizen. Daarom zijn we op zoek naar gastgezinnen voor jongere turn(st)ers, zwem(st)ers en schaat(st)ers in de leeftijdscategorie van ± 10-16 jaar. Gezinnen die deze talentvolle sporters voor een aantal dagen per week een 'tweede' thuis en een eigen plek in Heerenveen kunnen bieden.

Het belangrijkste is dat de sporter de beschikking heeft over een eigen slaapkamer. Verder vragen we van een gastgezin een warm hart en de sporter op te nemen in het gezin.

Denkt u dat u talentvolle sporters een veilig "thuis" kunt bieden om in Heerenveen aan hun topsportcarrière te werken? Misschien kent u iemand of wilt u eerst meer weten? Voor meer informatie zie http://www.topsportnoord.nl/cto/faciliteiten/huisvesting/gastgezinnen/ of kunt u contact opnemen met Mariska van den Akker via of 0513-614805.

Download hieronder het affice.

Zondag 26 januari 2020

VV VV Heerenveen 1 - Noordster 1 noordster