Jenny Beenen

E-mailadres: j [DOT] beenen36 [AT] upcmail [DOT] nl
zondag, 08 oktober 2017 16:20

Wegens succes verlengd!

Steeds meer leden van VV Heerenveen lopen in de prachtige nieuwe kledinglijn! Door het succes wordt de aanbieding van trainingspakketten verlengd (tot en met 14 oktober), zodat nog meer leden kunnen profiteren. We hebben een seizoenspakket, een koud weer pakket, een lekker weer pakket, maar natuurlijk ook alles in de losse verkoop. Zaterdag aanstaande is er kledingverkoop tussen 09.00 en 14.00. Passen en meenemen. Bestellen via de website kan natuurlijk ook!

woensdag, 16 augustus 2017 18:48

Internationaal jeugdtoernooi

Toptalenten op Skoatterwâld!

sc Heerenveen organiseert op SKW aanstaande vrijdag en zondag een internationaal jeugdtoernooi O19 met Ajax, Anderlecht en Rosenborg. Kom gezellig kijken naar toppers van de toekomst!
Via deze link zie je het programma en meer informatie.

Met drie gewonnen wedstrijden en één gelijk spel heeft VV Heerenveen C2 vanmiddag het toernooi bij GVAV Rapiditas gewonnen!

Nog even nagenieten.....

zaterdag, 18 maart 2017 08:03

LET OP: DOELPUNTSPONSORS OP TIJD AANMELDEN

De Doelpuntactie is in volle gang. Je hebt nog tot vrijdag 31 maart om zoveel mogelijk Doelpuntsponsors aan te melden. Wacht niet te lang: Hoe meer sponsors, hoe beter!

AANMELDEN
Doelpuntsponsoren moeten worden aangemeld via internet. Ga hiervoor naar www.doelpuntactie.nl/inloggen en log in met jouw persoonlijke code. Deze heb je ontvangen via e-mail.

DOELPUNTSPONSOREN
Iedereen kan sponsor worden van jullie team tijdens de Doelpuntactie: familie, vrienden, buren, kennissen en onbekenden. Welk team scoort het beste?

Pagina 1 van 10

Zondag 22 oktober 2017