Jenny Beenen

Klik hier voor de voorlopige indelingen seizoen 2017-2018

Met drie gewonnen wedstrijden en één gelijk spel heeft VV Heerenveen C2 vanmiddag het toernooi bij GVAV Rapiditas gewonnen!

Nog even nagenieten.....

zaterdag, 18 maart 2017 08:03

LET OP: DOELPUNTSPONSORS OP TIJD AANMELDEN

De Doelpuntactie is in volle gang. Je hebt nog tot vrijdag 31 maart om zoveel mogelijk Doelpuntsponsors aan te melden. Wacht niet te lang: Hoe meer sponsors, hoe beter!

AANMELDEN
Doelpuntsponsoren moeten worden aangemeld via internet. Ga hiervoor naar www.doelpuntactie.nl/inloggen en log in met jouw persoonlijke code. Deze heb je ontvangen via e-mail.

DOELPUNTSPONSOREN
Iedereen kan sponsor worden van jullie team tijdens de Doelpuntactie: familie, vrienden, buren, kennissen en onbekenden. Welk team scoort het beste?

Neem alvast hier een kijkje, meer informatie volgt!

woensdag, 19 oktober 2016 09:31

Sponsoring JO13-1

Ook dit siezoen loopt D1 (JO13-1) er weer strak in het (trainings)pak bij, dankzij de gesponsorde kleding van Fieber!
Mogelijk gemaakt door Erik Ligtvoet.

zondag, 09 oktober 2016 12:55

Opnieuw sponsoring trainingspakken COEN

Boven vlnr: Anne Dijk (leider), Gert Jan ter Schuur (trainer), Niels Dijk, Noël Huisman, Zahar Kudhoyan, Joep Ligtvoet, Kevin Karsten Schüler, Marten Sanders, Lars Schutrups en Gerard Adema (sponsor COEN)
Onder vlrn: Max Dijk, Ruben Troost, Mats Adema, Niels Voskuilen, Rafaël Klein, Mark Diepeveen, Erik de Vries en Wisse Klaassen.

Ook dit jaar sponsort Gerard Adema van COEN energie de trainingspakken, en dit keer voor JO15-2, uitkomende in de Eerste Klasse.

Pagina 1 van 10

Handhaving is een feit:
Volgend seizoen speelt

VV Heerenveen 1 VV

wederom Hoofdklasse!

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier

Speeldagenkalender 2016-2017: klik hier

Onze beheerders van SKW
beheerders Henk Koot en Franke Geert Talman
De beheerders Henk en Franke Geert proberen op de doordeweekse avonden, tijdens de trainingen, de kleedkamers en velden goed te beheren. Als ieder team in zijn eigen kleedkamer gaat zitten, kan het niet fout gaan.
Op de drukke zaterdagen zijn Henk en Franke Geert voor menigeen dé vraagbaak.