Jenny Beenen

Jenny Beenen

E-mailadres:
dinsdag, 17 december 2019 10:06

Aanhaken of afhaken......

Aanhaken of (voorlopig) afhaken. Dat is de vraag in een ware subtopper als afsluiting van de eerste competitiehelft tussen de nummers 3 S.V.B.O en 5 vv Heerenveen van de competitie.
Zes officiële ontmoetingen in competitie en beker staan voor de start van deze wedstrijd op het lijstje met statistieken.  De balans slaat licht door in het voordeel van vv Heerenveen; 2x winst, 1x verlies en 4x gelijk. Dit terwijl de laatste 2 ontmoetingen eindigden in een gelijkspel. 

De wedstrijd start met S.V.B.O. veelvuldig in balbezit, al worden er weinig kansen gecreëerd. Toch zijn de ambities van S.V.B.O. duidelijk: vv Heerenveen niet laten voetballen. En in deze fase van de wedstrijd lukt dat vrij aardig. vv Heerenveen is de bal snel kwijt en in balbezit duurt het allemaal net wat te lang om onder de druk uit te voetballen. 
Vreemd is het dan ook niet dat de eerste mogelijkheid aan de kant van S.V.B.O. valt. In de 17e minuut gaat een schot van René Wolbers net naast. Direct daarna in de volgende aanval een 2e kans voor S.V.B.O., na een uitbraak vanaf rechts staat het plotseling 1 op 1 achterin. Gelukkig is de afronding een prooi voor assistent trainer/keeper Theo Timmermans, die in de basis is gestart omdat er ook onder de keepers lichte blessures zijn. 
Het duurt tot de 22e minuut tot dat er zich een kans voordoet voor vv Heerenveen. Het schot van Robin de Boer heeft echter niet voldoende kracht en beland in de handen bij keeper Ebeltjes. Deze gaat bijna in de fout bij het uitverdedigen, echter Thymo de Vries kan niet profiteren. In deze fase van de wedstrijd krijgt vv Heerenveen wat meer grip op de wedstrijd. In de 23e minuut verzuimd vv Heerenveen op voorsprong te komen. Na een uitstekende voorzet van Mustafa Ibis vanaf rechts beland de bal hoog bij de 2e paal. Jasper Brouwer staat vrij maar kopt net over.
De wedstrijd golft wat op en neer. In de 38e minuut is het plotseling druk in de 16 bij vv Heerenveen. Drie inzetten van S.V.B.O. vlak achter elkaar worden goed gepareerd door Theo Timmermans. 0-0 bij rust. 

De 2e helft is nog maar net begonnen of de bal ligt er al in. Na een snelle omschakeling van S.V.B.O. komt de bal bij Davy Wessel van  en deze peert de bal in de korte hoek: 1-0. 
vv Heerenveen probeert de draad weer op te pakken na deze domper.
Dit resulteert opnieuw in een poging van Robin de Boer, zijn lage schot wordt echter opgepikt door de keeper. Ook in deze fase van de wedstrijd blijft de wedstrijd op en neer gaan. In de 53e minuut is het bijna 2-0 maar een schuine lob over Theo Timmermans zeilt net over het doel. Helaas moet Evan Visser geblesseerd het veld verlaten, Jan Hielkema is zijn vervanger. In de 63e minuut wordt het dan toch 2-0. Wederom weer een snelle uitbraak over rechts, de bal wordt laag en hard langs de goal gespeeld en overtuigend binnen gelopen door Ronald Gerdes. 
Met nog 25 minuten op de klok moet er toch nog wat mogelijk zijn voor vv Heerenveen, de mannen hebben inmiddels bewezen tot het eind te kunnen strijden. En gestreden werd er in de laatste fase. vv Heerenveen met veel meer druk naar voren probeert wat te forceren. Met de jonge Bram Duijker voor Robin de Boer en Jan Hielkema als extra aanspeelpunt voorin wordt er meer en meer risico genomen. Het is een alles of niets poging maar de tijd wordt in deze fase de grootste tegenstander. De minuten tikken weg met Vv Heerenveen aan de bal en S.V.B.O. loerend op de kans om de wedstrijd definitief in het slot te gooien. In de laatste minuut van de officiële speeltijd is het Bram Duijker die in de zestien vol voor de bal gaat en de keeper van S.V.B.O. in de fout dwingt.
Geen discussie mogelijk en scheidsrechter Pieter Tanja wijst naar de strip. De strafschop wordt in een rebound benut door topscorer Thymo de Vries 2-1. Wat volgt zijn nog een aantal spannende minuten in de blessure tijd maar met een 2-1 stand wordt de wedstrijd afgefloten. vv Heerenveen verliest hiermee de aansluiting met de top drie van de competitie. Maar dat vv Heerenveen met dit jonge team op een zesde plaats is een compliment waard aan spelers en staf.

Reactie van trainer Gerard van de Kamp op deze eerste seizoenshelft:
"Dit seizoen gestart met een nieuwe en verjongde selectie, waarmee we halverwege in 1F terug te vinden zijn op de zesde plek. Geen punt gestolen en wekelijks spektakel laten zien."

Opstellingen:

S.V.B.O.
Lennon Ebeltjes, Jelmer Scholtens, Stefan Kuper, Nick Hidding, Davy Wessels (Tom Jeuring 80'), Roy Jagt, Dylan Wessels, Quentin Brands (Robin Heijne 64'), Twan Waldijk, René Wolbers, Ronald Gerdes (Koen Dekens 75')
(Jeroen Walda) 

vv Heerenveen
Theo Timmermans, Tim Strandstra, Mustafa Ibis (Allard Iedema 75'), Soeren Grigoryan, Leon van der Werff, Robin de Boer (Bram Duijker 66'), Evan Visser (Jan Hielkema 59'), Jasper Brouwer, Giovanni Aronds, Thymo de Vries, Bram Voskuilen
(Siete van de Berg, Pepijn Otter)

 

 

dinsdag, 26 maart 2019 14:30

Team Zaterdag 2 gesponsord!

Boven vlnr: Lars Ittersen, Tim Kuiper, Martijn Bos, Auke Huizinga, Jorn Bergsma, Sem Wikkeling en Werner de Wolff
Onder vlnr: Cheikh Diallo, Tim Diepeveen, Lars van der Velde, Fabian Eendragt, Kevin Boomsma en Carlos Andres Broersma-Kroes

Op de foto ontbreken: Timo Koopmans en Joep Koenders (Foto: Jenny Beenen)

Het team Zaterdag 2 is door sponsoren in het nieuw gestoken. Nieuwe trainingspakken en inloopshirts zijn beschikbaar gesteld door KPMS Bouwadvies, Bentacera en De Broedstoof.


Nieuwe tassen zijn gesponsord door Elkwood.

Op zondag 16 december speelt sc Heerenveen tegen FC Utrecht (12:15). Zoals we vorige week al vermelden organiseert vv Heerenveen voor deze wedstrijd weer een leuke Kaartverkoopactie:

vv Heerenveen is Sportief Partner van sc Heerenveen. Daarom mogen onze spelers, vrijwilligers en supporters met flinke korting naar deze wedstrijd!

De wedstrijd wordt gespeeld om 12:15. Daarom is dit erg geschikt voor een leuk teamuitje of familie-uitje als afsluiter van de eerste helft van het seizoen. Want daarna is het helaas alweer winterstop!
Wil jij voor de winterstop nog een leuk voetbaluitje met je team, vrienden of familie? Bestel dan nu jouw kaartjes via vv Heerenveen:

KAARTJES BESTELLEN >

Tijdens deze actie betaal je maar 10,- per persoon. Bovendien gaat daarvan ook nog eens 2,- per kaartje naar de clubpot van vv Heerenveen.

Samen winnen we meer!

donderdag, 20 september 2018 14:34

Clinic op dinsdag 23 oktober (herfstvakantie)

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar (jongens & meisjes) en wil jij snuffelen aan het leven van een profvoetballer? Geef je dan nu op voor de clinic op dinsdag 23 oktober (herfstvakantie) en sta samen met een aantal van onze speelsters op het voetbalveld. Zien we je dan?

Check de link voor meer informatie.

vrijdag, 25 mei 2018 11:45

JO15-5 Kampioen!

Op de foto staan, 2e rij: Arno Eekma, Youp Koopmans, Ale Kuipers (leider), Alex Nadrjan, Jens Beetsma, Jinte vd Zwan, Toufik Charaf, Sil Deurloo, Nino Jevtic (Trainer-coach).
1e rij: Dana Schakel, Charlotte Kuipers, Helger Hartlief, Vijay Kharag, Pascal Bakker, Hristo Atanasov, Fabio Jevtic, Julian Jubitana. Afwezig Idris Jzri.

Op 26 mei is JO15-5 van VV Heerenveen kampioen geworden!

Hele team, leider en trainer-coach willen alle ouders voor hun support bedanken! Was een fantastisch seizoen!!

Heel veel leden kopen via internet. Als je met één klik extra via onze website naar de webwinkel gaat dan sponsor je GRATIS onze club!

Het concept is heel simpel. Bestellen doe je via de SponsorKliks-pagina van onze vereniging (rechtsboven op de website) bij alle bekende webwinkels waar je normaal ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie aan de vereniging betaald zonder dat de koper meer geld kwijt is. 

Of installeer SponsorKliks op je mobiel of tablet. De app is gratis verkrijgbaar voor Android- en Apple iOS-apparaten.

Klik hier voor alle winkels die meedoen.

vrijdag, 17 november 2017 14:27

Sinterklaascadeaus haal je bij VV!

Voor de mooiste voetbalcadeaus ga je natuurlijk even langs bij de kledingverkoop. Speciaal voor de decembermaand hebben we extra korting op alle sporttassen, rugzakken en trainingspakken. Natuurlijk allemaal met ons mooie clublogo. Morgen zijn we er er weer van 09.00 tot 14.00 uur. Tot dan!

zondag, 08 oktober 2017 16:20

Wegens succes verlengd!

Steeds meer leden van VV Heerenveen lopen in de prachtige nieuwe kledinglijn! Door het succes wordt de aanbieding van trainingspakketten verlengd (tot en met 14 oktober), zodat nog meer leden kunnen profiteren. We hebben een seizoenspakket, een koud weer pakket, een lekker weer pakket, maar natuurlijk ook alles in de losse verkoop. Zaterdag aanstaande is er kledingverkoop tussen 09.00 en 14.00. Passen en meenemen. Bestellen via de website kan natuurlijk ook!

Pagina 1 van 11

SponsorKliks, gratis sponsoren! Sponsor VV Heerenveen en gebruik deze link voor je online aankopen bij bol.com, wehkamp, booking.com, coolblue.nl, enz.enz.enz

alleen pinnen bij vvheerenveen 400

Thuiswedstrijden

Weekprogramma

Programma
 
 
Programma SKW zaterdag 19 sep 2020
(
laatste update: 16 sept 2020 19:52)
 
(laatste update: 16 sept 2020 19:52) 

 

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 11-09-2020)

 

Klik hier Trainginsschema 2020-2021 (versie 13-09-2020).pdf pdf

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

 trainingsschema 11 september 2020

clubblad download