Jenny Beenen

E-mailadres:
donderdag, 20 september 2018 14:34

Clinic op dinsdag 23 oktober (herfstvakantie)

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar (jongens & meisjes) en wil jij snuffelen aan het leven van een profvoetballer? Geef je dan nu op voor de clinic op dinsdag 23 oktober (herfstvakantie) en sta samen met een aantal van onze speelsters op het voetbalveld. Zien we je dan?

Check de link voor meer informatie.

vrijdag, 25 mei 2018 11:45

JO15-5 Kampioen!

Op de foto staan, 2e rij: Arno Eekma, Youp Koopmans, Ale Kuipers (leider), Alex Nadrjan, Jens Beetsma, Jinte vd Zwan, Toufik Charaf, Sil Deurloo, Nino Jevtic (Trainer-coach).
1e rij: Dana Schakel, Charlotte Kuipers, Helger Hartlief, Vijay Kharag, Pascal Bakker, Hristo Atanasov, Fabio Jevtic, Julian Jubitana. Afwezig Idris Jzri.

Op 26 mei is JO15-5 van VV Heerenveen kampioen geworden!

Hele team, leider en trainer-coach willen alle ouders voor hun support bedanken! Was een fantastisch seizoen!!

Heel veel leden kopen via internet. Als je met één klik extra via onze website naar de webwinkel gaat dan sponsor je GRATIS onze club!

Het concept is heel simpel. Bestellen doe je via de SponsorKliks-pagina van onze vereniging (rechtsboven op de website) bij alle bekende webwinkels waar je normaal ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie aan de vereniging betaald zonder dat de koper meer geld kwijt is.

Of installeer SponsorKliks op je mobiel of tablet. De app is gratis verkrijgbaar voor Android- en Apple iOS-apparaten.

Klik hier voor alle winkels die meedoen.

vrijdag, 17 november 2017 14:27

Sinterklaascadeaus haal je bij VV!

Voor de mooiste voetbalcadeaus ga je natuurlijk even langs bij de kledingverkoop. Speciaal voor de decembermaand hebben we extra korting op alle sporttassen, rugzakken en trainingspakken. Natuurlijk allemaal met ons mooie clublogo. Morgen zijn we er er weer van 09.00 tot 14.00 uur. Tot dan!

zondag, 08 oktober 2017 16:20

Wegens succes verlengd!

Steeds meer leden van VV Heerenveen lopen in de prachtige nieuwe kledinglijn! Door het succes wordt de aanbieding van trainingspakketten verlengd (tot en met 14 oktober), zodat nog meer leden kunnen profiteren. We hebben een seizoenspakket, een koud weer pakket, een lekker weer pakket, maar natuurlijk ook alles in de losse verkoop. Zaterdag aanstaande is er kledingverkoop tussen 09.00 en 14.00. Passen en meenemen. Bestellen via de website kan natuurlijk ook!

woensdag, 16 augustus 2017 18:48

Internationaal jeugdtoernooi

Toptalenten op Skoatterwâld!

sc Heerenveen organiseert op SKW aanstaande vrijdag en zondag een internationaal jeugdtoernooi O19 met Ajax, Anderlecht en Rosenborg. Kom gezellig kijken naar toppers van de toekomst!
Via deze link zie je het programma en meer informatie.

Met drie gewonnen wedstrijden en één gelijk spel heeft VV Heerenveen C2 vanmiddag het toernooi bij GVAV Rapiditas gewonnen!

Pagina 1 van 11

Zondag 25 november 2018