Liesbeth van Keimpema

E-mailadres: lvankeimpema [AT] icloud [DOT] com
zaterdag, 07 oktober 2017 09:18

Kledingverkoop

In verband met afgelasting wedstrijden is er geen kledingverkoop vandaag, zaterdag 7 oktober. Bestellingen kunnen wel afgehaald worden bij kantinepersoneel.

vrijdag, 15 september 2017 17:38

Kledingverkoop op zaterdag

De komende zaterdagen is er kledingverkoop in de kantine van 09.00 tot 14.00 uur. De pakketten voor je voetbaltraining zijn nog in de aanbieding tot 1 oktober. Natuurlijk kun je ook losse producten kopen. Kom gezellig langs en scoor die fraaie clubkleding voor een scherpe prijs. Of bestel via de webshop op de website.

vrijdag, 08 september 2017 16:55

Aanbieding trainingspakketten

Beste leden,

We zijn weer los! VV Heerenveen heeft een speciale aanbieding voor de aanschaf van trainingspakketten zodat je op dat gebied in ieder geval het seizoen goed kunt starten. De aanbieding is geldig tot 1 oktober en iedere zaterdag tussen 9.00 en 14.00 uur te koop in de kantine. Zorg dat je erbij bent, dan heb je het pakket meteen in huis. Geen tijd om te komen? Dan kun je ook bestellen via de website. Ga naar www.vvheerenveen.nl/organisatie/kleding-bestellen of via de knop op de homepagina. Via het bestelformulier kun je het pakket bestellen (of andere kleding). Alle kledingartikelen zijn inclusief het mooie clublogo van VV Heerenveen. De volgende trainingspakketten in ons mooie nieuwe clublijn zijn in de aanbieding.

Seizoenspakket

Clubprijs: 51,10 euro
Aanbiedingsprijs: 45 euro!
Toeslag seniorenpakket: 5 euro

Voor vragen over de verkoop van kleding kun je mailen naar kleding [AT] vvheerenveen [DOT] nl.

Overschrijven naar VV Heerenveen vanuit een andere club of vanuit VV Heerenveen naar een andere club dient voor 15 juni te worden aangemeld bij de club waar je wilt voetballen. Stop je met voetballen bij VV Heerenveen en schrijf je niet over naar een andere club vergeet dan niet voor 1 juli je lidmaatschap schriftelijk op te zeggen. Alle informatie over opzeggen en overschrijven vind je onder het kopje Lidmaatschap (in menu Club) op deze website.

Aanstaande zondag strijdt ons eerste team voor lijfsbehoud in de Hoofdklasse tegen VV Hoogland. Veel support is dus gewenst! Wil je ons eerste team een handje helpen, stap dan in de supportersbus voor slechts 5 euro per persoon. Aanmelden voor woensdag 10 mei, 19.00 uur bij bestuur [AT] vvheerenveen [DOT] nl. Bij voldoende aanmeldingen vertrekken we zondag 14 mei om 11.30 uur.

Vanochtend zijn de eerste wedstrijden op veld 2 en 4 afgelast. Dit ivm de vele regen van gisteravond en vannacht. De beheerder is vanochtend bezig geweest om de plassen water op deze velden weg te prikken. Dit samen met het nu droog zijn, heeft gezorgd dat er vandaag verder wel gespeeld kan worden.

In algemene zin is op veld 2 en 4 de afwatering slecht, vooral achterop. In verhouding moeten we hier snel aflassen. Dit jaar is er een speciaal behandelplan gemaakt wat nog niet geheel tot de gewenste resultaten heeft geleid. Dit zullen we verder laten onderzoeken.
woensdag, 07 december 2016 14:47

Dikke pluim voor alle vrijwilligers

Het is de dag van de vrijwilliger. VV Heerenveen heeft er velen die zorgen dat onze mooie club blijft draaien. Dank aan allen voor jullie inzet voor onze club!

dinsdag, 06 december 2016 22:40

Algemene Ledenvergadering 14 december

De Algemene Ledenvergadering is op woensdag 14 december, aanvang 20.00 uur op SKW. U kunt zich voor de ALV aanmelden door een mail te sturen naar bestuur [AT] vvheerenveen [DOT] nl. U ontvangt dan de stukken op maandag 12 december. Graag tot dan!

Bestuur VV Heerenveen

dinsdag, 06 december 2016 22:36

Algemene Ledenvergadering 14 december

De Algemene Ledenvergadering is op woensdag 14 december, aanvang 20.00 uur op SKW. Je kunt je aanmelden voor de ALV door een mail te sturen naar bestuur [AT] vvheerenveen [DOT] nl. Je ontvangt de stukken dan op maandag 12 december. Graag tot dan!

Bestuur VV Heerenveen

woensdag, 30 november 2016 21:41

Decembercadeaus

VV Heerenveen hecht groot belang aan haar sponsoren. Zij steunen onze club en waar mogelijk steunen wij daarom onze sponsoren. Dit vragen wij ook van onze leden. De decembermaand biedt hiervoor weer een hoop kansen. Het is de maand van de cadeautjes, de etentjes en het boeken van vakanties. Een mooie gelegenheid om hiermee onze sponsoren te steunen. Zie de sponsorlijst op deze website.

Voor het geval de voorkeur uitgaat naar online aankopen is er ook hier een prachtige gelegenheid om de club te steunen. Door via Sponsorkliks https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=3354 naar de betreffende webshop of website te gaan ontvangt de club van elke bestelling een percentage van het aankoopbedrag. Dit geldt voor vrijwel alle bekende webwinkels, maar ook voor het boeken van vakanties en zelfs bij het switchen van zorgverzekering! Klik op de link of het logo van Sponsorkliks voor alle mogelijkheden.

Pagina 1 van 2

Zondag 22 oktober 2017