Liesbeth van Keimpema

Liesbeth van Keimpema

E-mailadres:
dinsdag, 21 mei 2019 21:55

Vrijwilligersavond!

Zonder vrijwilligers geen club! Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse vrijwilligersavond. Noteer alvast vrijdag 21 juni in je agenda. Drankje, hapje, uitreiking van vrijwilligersbokalen en het seizoen gezellig afsluiten. Vanaf circa 17.30 uur. Voor alle vrijwilligers! Aanmelden bij .

Het einde van het seizoen komt al in zicht. De laatste weekenden is er nog wel wat hulp nodig. In de kalender kun je zien welke diensten nog niet zijn ingevuld. Dus heb je dit jaar nog geen bijdrage geleverd, schrijf je dan nog in! Zo voorkom je tevens incasso van een vrijwilligersbijdrage van 100 euro. Naruurlijk mag je je ook inschrijven als je de handen al uit de mouwen hebt gestoken, gewoon omdat het gezellig is. Inschrijven kan via de link op de homepagina van deze site. Wij zijn VV Heerenveen!

zondag, 17 februari 2019 17:42

Sibon verlengt!

Ook het komende seizoen is Gerald Sibon hoofdtrainer bij VV Heerenveen. Zijn contract als trainer van de eerste selectie is met een jaar verlengd. Het team presteert goed in de eerste klasse en bezet momenteel de vierde plek op de ranglijst. 

Foto: Peter Wouda

dinsdag, 15 januari 2019 20:00

Douches bijna op temperatuur

Vorige week vrijdag is een nieuw onderdeel geplaatst in de warmwaterinstallatie die het probleem van de koude douches moet oplossen. Het duurt enige dagen voordat dat ingeregeld is en ivm met de winterstop was het aardig afgekoeld. De douches lijken binnen enkele dagen helemaal op temperatuur te zijn en dat dient dan zo te blijven. Dat zullen we komende weken nauwlettend blijven volgen. 

donderdag, 06 december 2018 18:27

Riyadh Botrous overleden

Afgelopen weekend is Riyadh Botrous onverwacht overleden. Riyadh was een bekende op de club. Als KNVB scheidsrechter heeft hij vele wedstrijden gefloten en hij was in 2017 kortstondig beheerder. Sinds dit seizoen was Riyadh de contactpersoon voor de inzet van statushouders als vrijwilliger bij VV Heerenveen. Hij was ook actief voor Vluchtelingenwerk Heerenveen. Riyadh heeft geen familie in Nederland. Morgen, 7 december, wordt Riyadh in Leeuwarden begraven. Wie dat wil kan afscheid van Riyadh nemen. Het is bij uitvaartvereniging Jelsumerhof (Noorderhof Begraafplaats), Sem Dresdenstraat 6 in Leeuwarden. Aanvang 12.00 uur.

maandag, 19 november 2018 22:19

Nieuwe data vrijwilligerswerk!

Schrijf je nu in voor een vrijwilligerstaak na de winterstop. In het online systeem kun je nu inschrijven voor een kantindienst, kledingverkoop, hulp bij toernooien en voor de schoonmaakdag. Ga snel naar de kalender en kies de datum die jou past! Doe dat in ieder geval voor 1 januari 2019. 

Let op: Er geldt een nieuw beleid dat onlangs is goedgekeurd door de leden op de algemene ledenvergadering. Samengevat: van ieder lid wordt minimaal 5 uren vrijwilligerwerk gevraagd. Indien niet aan deze gevraagde inzet wordt voldaan, dan volgt een incasso voor een vrijwilligersbijdrage van 100 euro (per gezin) aan het einde van het seizoen. Het gehele document vind je op deze site onder de knop documenten.  

vrijdag, 26 oktober 2018 18:02

31 oktober algemene ledenvergadering

Zoals eerder aangekondigd in het clubblad en per mail vindt op woensdag 31 oktober de ALV plaats. Aanvang 20.00 op SKW. Wil je weten wat er speelt binnen de vereniging en meebeslissen meld je dan aan via het mailadres . Je ontvangt dan de agenda en onderliggende stukken per mail. Graag tot dan!

Bestuur VV Heerenveen

zondag, 14 oktober 2018 21:48

Primeur voor VV Heerenveen

Als meest bewuste sportkantine van Nederland mag VV Heerenveen als eerste club in Nederland de gezonde sportdrank O’Sonyq verkopen. Het Nederlandse bedrijf achter de sportdrank sloot begin dit seizoen een eerste overeenkomst met de Italiaanse club Juventus. De tweede club is nu VV Heerenveen dat vorige week de Vullen of Voeden jaarprijs won voor de meest bewuste sportkantine van Nederland. Voor O’Sonyq de aanleiding om VV Heerenveen als tweede partner te kiezen. Sportdrank O’Sonyq is een 100% natuurlijke sportdrank zonder kunstmatige toevoegingen en laag in calorieën. Het is de gezonde vervanger van de traditionele sportdranken. Nu verkrijgbaar in de kantine!

Vanavond is bekendgemaakt dat de jaarprijs 2017-2018 voor de meest bewuste sportkantine van Nederland met afstand is gewonnen door VV Heerenveen! De jaarprijs wordt uitgereikt door het Vullen of Voeden programma van Wilfred Genee en zijn echtgenote Lili, in samenwerking met de KNVB en Sligro. VV Heerenveen startte in 2015 met de gezonde kantine en wordt geroemd dat het de gezonde kantine blijvend heeft omarmd en heeft geborgd binnen de vereniging. De club heeft het meest uitgebreide assortiment aan gezonde producten zoals verse fruitbekers, smoothies, diverse wraps, soep en gezonde balletjes breed. Aan de prijs is een cheque van 2.500 euro verbonden. Deze werd door Wilfred en Lili Genee deze week uitgereikt aan onze kantinetopper Richard Vellinga. 

Fotobijschrift: vlnr: Wilfred en Lili Genee van Vullen of Voeden, Richard Vellinga en Herma van Keulen (SlamDunk12 bv). 

zondag, 30 september 2018 10:47

Eerste thuiswedstrijd Zondag 1

Om 14.00 uur trappen we af tegen GRC Groningen! Kom zondag 1 onder leiding van Gerald Sibon en Gerard van de Kamp aanmoedigen tijdens de eerste thuiswedstrijd in de eerste klasse. De entree voor deze eerste thuiswedstrijd is vrij. Tot straks!

Pagina 1 van 4

SponsorKliks, gratis sponsoren! Sponsor VV Heerenveen en gebruik deze link voor je online aankopen bij bol.com, wehkamp, booking.com, coolblue.nl, enz.enz.enz

alleen pinnen bij vvheerenveen 400

Thuiswedstrijden

Volgende wedstrijd

Zondag 19 mei 2019

Aanvang: 14.00 uur

gavc GAVC 1VV Heerenveen 1 VV

Sportpark Meinga
Burstumerdyk 2 te GROU

Weekprogramma

clubblad download