Liesbeth van Keimpema

Liesbeth van Keimpema

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overschrijven naar VV Heerenveen vanuit een andere club of vanuit VV Heerenveen naar een andere club dient voor 15 juni te worden aangemeld bij de club waar je wilt voetballen. Stop je met voetballen bij VV Heerenveen en schrijf je niet over naar een andere club vergeet dan niet voor 1 juli je lidmaatschap schriftelijk op te zeggen. Alle informatie over opzeggen en overschrijven vind je onder het kopje Lidmaatschap (in menu Club) op deze website.

Aanstaande zondag strijdt ons eerste team voor lijfsbehoud in de Hoofdklasse tegen VV Hoogland. Veel support is dus gewenst! Wil je ons eerste team een handje helpen, stap dan in de supportersbus voor slechts 5 euro per persoon. Aanmelden voor woensdag 10 mei, 19.00 uur bij bestuur@vvheerenveen.nl. Bij voldoende aanmeldingen vertrekken we zondag 14 mei om 11.30 uur. 

Vanochtend zijn de eerste wedstrijden op veld 2 en 4 afgelast. Dit ivm de vele regen van gisteravond en vannacht. De beheerder is vanochtend bezig geweest om de plassen water op deze velden weg te prikken. Dit samen met het nu droog zijn, heeft gezorgd dat er vandaag verder wel gespeeld kan worden.
 
In algemene zin is op veld 2 en 4 de afwatering slecht, vooral achterop. In verhouding moeten we hier snel aflassen. Dit jaar is er een speciaal behandelplan gemaakt wat nog niet geheel tot de gewenste resultaten heeft geleid. Dit zullen we verder laten onderzoeken.
woensdag, 07 december 2016 14:47

Dikke pluim voor alle vrijwilligers

Het is de dag van de vrijwilliger. VV Heerenveen heeft er velen die zorgen dat onze mooie club blijft draaien. Dank aan allen voor jullie inzet voor onze club!

 

dinsdag, 06 december 2016 22:40

Algemene Ledenvergadering 14 december

De Algemene Ledenvergadering is op woensdag 14 december, aanvang 20.00 uur op SKW. U kunt zich voor de ALV aanmelden door een mail te sturen naar bestuur@vvheerenveen.nl. U ontvangt dan de stukken op maandag 12 december. Graag tot dan!

Bestuur VV Heerenveen

dinsdag, 06 december 2016 22:36

Algemene Ledenvergadering 14 december

De Algemene Ledenvergadering is op woensdag 14 december, aanvang 20.00 uur op SKW. Je kunt je aanmelden voor de ALV door een mail te sturen naar bestuur@vvheerenveen.nl. Je ontvangt de stukken dan op maandag 12 december. Graag tot dan!

Bestuur VV Heerenveen

woensdag, 30 november 2016 21:41

Decembercadeaus

VV Heerenveen hecht groot belang aan haar sponsoren. Zij steunen onze club en waar mogelijk steunen wij daarom onze sponsoren. Dit vragen wij ook van onze leden. De decembermaand biedt hiervoor weer een hoop kansen. Het is de maand van de cadeautjes, de etentjes en het boeken van vakanties. Een mooie gelegenheid om hiermee onze sponsoren te steunen. Zie de sponsorlijst op deze website.

Voor het geval de voorkeur uitgaat naar online aankopen is er ook hier een prachtige gelegenheid om de club te steunen. Door via Sponsorkliks https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=3354 naar de betreffende webshop of website te gaan ontvangt de club van elke bestelling een percentage van het aankoopbedrag. Dit geldt voor vrijwel alle bekende webwinkels, maar ook voor het boeken van vakanties en zelfs bij het switchen van zorgverzekering! Klik op de link of het logo van Sponsorkliks voor alle mogelijkheden.

dinsdag, 29 november 2016 19:12

Voetballen op kunstgras

In het vervolg over eerdere berichten inzake voetballen op kunstgras en de recente uitzending op de NOS zal VV Heerenveen overeenkomstig onze eerdere communicatie de onderzoeksresultaten afwachten van het RIVM medio december, in navolging van de KNVB en vele andere clubs. De resultaten zullen door het bestuur in samenwerking met de KNVB worden besproken. Dat betekent dat we wedstrijden en trainingen blijven indelen op het kunstgrasveld, in ieder geval tot de winterstop. Vanzelfsprekend staat de gezondheid van onze leden voorop en indien nodig zullen we noodzakelijke maatregelen treffen.

Bestuur VV Heerenveen

donderdag, 27 oktober 2016 23:05

Sloper gezocht!


Het wedstrijdsecretariaat wordt verbouwd. Meer ruimte om alle gasten te ontvangen! Zaterdag 29 oktober aanstaande moet een muurtje worden gesloopt, wie helpt Sicco? Een halve dag is al heel fijn! En natuurlijk telt het voor je vrijwilligersuren. Mailen mag ook naar bestuur@vvheerenveen.nl

dinsdag, 28 januari 2014 00:00

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is op sterkte onder leiding van Herbert Kuiper. De commissie werkt momenteel aan een plan voor de komende seizoenen. Ook wordt gewerkt aan narrowcasting (exposure op schermen in de kantine en op de site). Natuurlijk blijven de normale pakketten ook mogelijk, zie hieronder. Daarnaast is er veel mogelijk in combinatie met toernooien, projectsponsoring en kledingsponsoring. Voor meer informatie kun je mailen naar sponsor@vvheerenveen.nl. Op de site vind je de telefoonnummers van de commissieleden.

Sponsorpakketten

Sponsorpakket A:
€ 275,00 per jaar = reclamebord 305 x 65 cm
Materiaal reclamebord 6 mm volkern plaat
Aanmaakkosten bord zijn voor eigen rekening

Sponsorpakket B:
€ 550,00 per jaar = reclamebord 610 x 65 cm
Materiaal reclamebord 6 mm volkern plaat
Aanmaakkosten bord zijn voor eigen rekening

Sponsorpakket C:
€ 300,00 per jaar = balsponsor
Wedstrijdbal, logo van het bedrijf op wedstrijdposter, naamsvermelding op de achterpagina van het programmaboekje, naamsvermelding op balsponsor-bord in de kantine

Businesspartners van VV Heerenveen zijn huisleverancier! Prijzen en de voorwaarden hiervoor zijn nader overeen te komen

Verdere informatie: Contractduur is in overleg
U bent automatisch lid van de sponsorclub
Per seizoen ontvangt u 2 seizoenskaarten voor Sportpark Skoatterwâld

Bovenstaande bedragen zijn vrij van BTW

 

SponsorKliks, gratis sponsoren! Sponsor VV Heerenveen en gebruik deze link voor je online aankopen bij bol.com, wehkamp, booking.com, coolblue.nl, enz.enz.enz

Thuiswedstrijden

Volgende wedstrijd

 Woensdag 16 augustus 2017
flevo VV Flevoboys 1 - VV Heerenveen 1 VV


Aanvang: 20.00 uur
(Oefen)

Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80 te EMMELOORD

Zaterdag 19 augustus 2017
VV VV Heerenveen 1 - WVV 1 wvv

Aanvang: 19.30 uur
(Oefen)

Sportpark Skoatterwâld

 

 

Weekprogramma

 
Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)
 
Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.
 
Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment. 
 
Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.
 
 
De competitiestanden


Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis
 
 
ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.
 

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

 
Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com
 
Trainingsschema: 
Standaard trainingsschema: klik hier 
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier
 
 
 
 

clubblad download