Liesbeth van Keimpema

E-mailadres:
maandag, 19 november 2018 22:19

Nieuwe data vrijwilligerswerk!

Schrijf je nu in voor een vrijwilligerstaak na de winterstop. In het online systeem kun je nu inschrijven voor een kantindienst, kledingverkoop, hulp bij toernooien en voor de schoonmaakdag. Ga snel naar de kalender en kies de datum die jou past! Doe dat in ieder geval voor 1 januari 2019.

Let op: Er geldt een nieuw beleid dat onlangs is goedgekeurd door de leden op de algemene ledenvergadering. Samengevat: van ieder lid wordt minimaal 5 uren vrijwilligerwerk gevraagd. Indien niet aan deze gevraagde inzet wordt voldaan, dan volgt een incasso voor een vrijwilligersbijdrage van 100 euro (per gezin) aan het einde van het seizoen. Het gehele document vind je op deze site onder de knop documenten.

vrijdag, 26 oktober 2018 18:02

31 oktober algemene ledenvergadering

Zoals eerder aangekondigd in het clubblad en per mail vindt op woensdag 31 oktober de ALV plaats. Aanvang 20.00 op SKW. Wil je weten wat er speelt binnen de vereniging en meebeslissen meld je dan aan via het mailadres . Je ontvangt dan de agenda en onderliggende stukken per mail. Graag tot dan!

Bestuur VV Heerenveen

zondag, 14 oktober 2018 21:48

Primeur voor VV Heerenveen

Als meest bewuste sportkantine van Nederland mag VV Heerenveen als eerste club in Nederland de gezonde sportdrank O’Sonyq verkopen. Het Nederlandse bedrijf achter de sportdrank sloot begin dit seizoen een eerste overeenkomst met de Italiaanse club Juventus. De tweede club is nu VV Heerenveen dat vorige week de Vullen of Voeden jaarprijs won voor de meest bewuste sportkantine van Nederland. Voor O’Sonyq de aanleiding om VV Heerenveen als tweede partner te kiezen. Sportdrank O’Sonyq is een 100% natuurlijke sportdrank zonder kunstmatige toevoegingen en laag in calorieën. Het is de gezonde vervanger van de traditionele sportdranken. Nu verkrijgbaar in de kantine!

Vanavond is bekendgemaakt dat de jaarprijs 2017-2018 voor de meest bewuste sportkantine van Nederland met afstand is gewonnen door VV Heerenveen! De jaarprijs wordt uitgereikt door het Vullen of Voeden programma van Wilfred Genee en zijn echtgenote Lili, in samenwerking met de KNVB en Sligro. VV Heerenveen startte in 2015 met de gezonde kantine en wordt geroemd dat het de gezonde kantine blijvend heeft omarmd en heeft geborgd binnen de vereniging. De club heeft het meest uitgebreide assortiment aan gezonde producten zoals verse fruitbekers, smoothies, diverse wraps, soep en gezonde balletjes breed. Aan de prijs is een cheque van 2.500 euro verbonden. Deze werd door Wilfred en Lili Genee deze week uitgereikt aan onze kantinetopper Richard Vellinga.

Fotobijschrift: vlnr: Wilfred en Lili Genee van Vullen of Voeden, Richard Vellinga en Herma van Keulen (SlamDunk12 bv).

zondag, 30 september 2018 10:47

Eerste thuiswedstrijd Zondag 1

Om 14.00 uur trappen we af tegen GRC Groningen! Kom zondag 1 onder leiding van Gerald Sibon en Gerard van de Kamp aanmoedigen tijdens de eerste thuiswedstrijd in de eerste klasse. De entree voor deze eerste thuiswedstrijd is vrij. Tot straks!

vrijdag, 21 september 2018 19:24

We gaan beginnen!

Dit weekend barst de competitie los. Alle 60 teams van VV Heerenveen, heel veel succes en plezier! En draag ons shirt met respect voor de tegenstander, de vrijwilliger, de scheidsrechter etc. En dat geldt natuurlijk ook voor alle supporters van jouw team. Maak er met zijn allen mooi seizoen van! Sponsor ING maakte dit enthousiaste filmpje.

Lekker voetballen

Op 18 september kwamen ruim 250 gasten op uitnodiging van Rabobank Heerenveen naar het Posthuis Theater. Onder leiding van Wilfred Genee werd onder andere met onze voorzitter Henricjan Wind gesproken over de gezonde sportkantine waarbij VV Heerenveen als inspiratie diende voor sportverenigingen die de stap nog niet hebben gezet. Maar na deze geslaagde avond zullen er zeker weer een aantal clubs zich aansluiten.

vrijdag, 14 september 2018 21:12

Kleding te koop!

Morgen starten we weer met kledingverkoop op zaterdag van 09.00 tot 14.00. Kom langs bij Marleen en Ingrid en scoor mooie aanbiedingen bij de start van het seizoen! Diverse seizoenspakketten en 10% korting op een trainingspak. En natuurlijk met ons mooie clublogo. Tot morgen!

woensdag, 12 september 2018 17:28

Schrijf je in voor kantinedienst zaterdag!

We hebben al best een aantal aanmeldingen, maar hebben nog veel meer nodig om de komende weken de kantine open te houden. Zoals aanstaande zaterdag. Jij vindt het toch ook fijn als je een overheerlijke warme choco, koffie, kopje soep en een broodje kunt krijgen als je kind een wedstrijd speelt? En ook fijn als je niet in een enorme rij moet gaan staan omdat er maar 1 persoon achter de bar staat? Of nog erger, de deur dicht! Precies, dat dachten we al. Ga snel naar https://www.vvheerenveen.nl/onze-…/kantinedienst-inschrijven. Wij zijn VV Heerenveen!

Vanaf maandag 3 september zal de vestiging Bosplaats van kinderopvang Kinderwoud gebruikmaken van SKW voor activiteiten voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Op maandag, dinsdag en donderdag zullen zij op SKW zijn van circa 14.30 tot 17.30 met circa 15 kinderen. Zij maken gebruik van de ontvangstkamer achterin de kantine en van het buitenterrein rond de pannekooi en een deel van veld 3 (indien de staat van het veld dat toelaat). Er zijn steeds meer voetbalverenigingen waar kinderopvangactiviteiten plaatsvinden. Een win-win situatie, zo worden capaciteitsproblemen opgelost en het past in een gezonde leefstijl voor kinderen. Voor vragen kun je een mail sturen naar .

Pagina 1 van 3

Zondag 25 november 2018