Liesbeth van Keimpema

E-mailadres:
vrijdag, 21 september 2018 19:24

We gaan beginnen!

Dit weekend barst de competitie los. Alle 60 teams van VV Heerenveen, heel veel succes en plezier! En draag ons shirt met respect voor de tegenstander, de vrijwilliger, de scheidsrechter etc. En dat geldt natuurlijk ook voor alle supporters van jouw team. Maak er met zijn allen mooi seizoen van! Sponsor ING maakte dit enthousiaste filmpje.

Lekker voetballen

Op 18 september kwamen ruim 250 gasten op uitnodiging van Rabobank Heerenveen naar het Posthuis Theater. Onder leiding van Wilfred Geneen werd onder andere met onze voorzitter Henricjan Wind gesproken over de gezonde sportkantine waarbij VV Heerenveen als inspiratie diende voor sportverenigingen die de stap nog niet hebben gezet. Maar na deze geslaagde avond zullen er zeker weer een aantal clubs zich aansluiten.

vrijdag, 14 september 2018 21:12

Kleding te koop!

Morgen starten we weer met kledingverkoop op zaterdag van 09.00 tot 14.00. Kom langs bij Marleen en Ingrid en scoor mooie aanbiedingen bij de start van het seizoen! Diverse seizoenspakketten en 10% korting op een trainingspak. En natuurlijk met ons mooie clublogo. Tot morgen!

woensdag, 12 september 2018 17:28

Schrijf je in voor kantinedienst zaterdag!

We hebben al best een aantal aanmeldingen, maar hebben nog veel meer nodig om de komende weken de kantine open te houden. Zoals aanstaande zaterdag. Jij vindt het toch ook fijn als je een overheerlijke warme choco, koffie, kopje soep en een broodje kunt krijgen als je kind een wedstrijd speelt? En ook fijn als je niet in een enorme rij moet gaan staan omdat er maar 1 persoon achter de bar staat? Of nog erger, de deur dicht! Precies, dat dachten we al. Ga snel naar https://www.vvheerenveen.nl/onze-…/kantinedienst-inschrijven. Wij zijn VV Heerenveen!

Vanaf maandag 3 september zal de vestiging Bosplaats van kinderopvang Kinderwoud gebruikmaken van SKW voor activiteiten voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Op maandag, dinsdag en donderdag zullen zij op SKW zijn van circa 14.30 tot 17.30 met circa 15 kinderen. Zij maken gebruik van de ontvangstkamer achterin de kantine en van het buitenterrein rond de pannekooi en een deel van veld 3 (indien de staat van het veld dat toelaat). Er zijn steeds meer voetbalverenigingen waar kinderopvangactiviteiten plaatsvinden. Een win-win situatie, zo worden capaciteitsproblemen opgelost en het past in een gezonde leefstijl voor kinderen. Voor vragen kun je een mail sturen naar .

woensdag, 29 augustus 2018 16:07

Afhalen kledingtassen op 4 september

De bekerteams hebben inmiddels hun kledingtas ontvangen. Voor alle overige teams staan de tassen klaar op dinsdag 4 september. Deze kunnen afgehaald worden tussen 18.30 en 19.30 in het kledingmagazijn op de eerste verdieping. Kun je als leider niet zorg dan even dat een andere ouder de tas kan halen. Kom je er niet uit, vragen kunnen gesteld worden op . Wij wensen alle teams een mooi voetbalseizoen!

Kledingcommissie VV Heerenveen

Het Pieter Benedictustoernooi is op zondag 9 september. JO8 en JO9 is op zondagochtend en JO10 en JO11 spelen in de middag. Aanmelden nog steeds mogelijk via .

dinsdag, 24 juli 2018 21:38

Uitlevering teamkleding

Te langen leste zijn de teamtassen van vorig seizoen ingeleverd. Deze worden tijdens de zomervakantie gecontroleerd en gereed gemaakt voor het nieuwe seizoen. De uitlevering van teamtassen zal in de eerste week van september plaatsvinden. Nadere informatie over data volgt. Speelt jouw team voor 4 september al wedstrijden dan graag contact opnemen met de kledingcommissie,

maandag, 11 december 2017 21:03

Iedereen welkom bij presentatie KiKa sponsoren

Morgen, 12 december, vindt om 17.30 uur de presentatie van de KiKa sponsoren plaats. Twaalf bedrijven verbinden zich drie jaar lang aan VV Heerenveen als KiKa sponsor. 35% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar KiKa. Het startbedrag wordt morgen overhandigd aan KiKa. Daarnaast worden de sponsorcontracten getekend. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. Ontvangst op SKW vanaf 17.00 uur. De bedrijven zijn: Novatech Autoparts, Bakker Vakkeuken, Body & Fit, KMA Textiles, Coolserve, BentAcera, Bruining & De Goede, ViaData, De Torteltuin, Mitsubishi, Lascon en Wind Verzekeringen. Natuurlijk is GroenLeven ook aanwezig die deze sponsoractie mede mogelijk heeft gemaakt.
zaterdag, 07 oktober 2017 09:18

Kledingverkoop

In verband met afgelasting wedstrijden is er geen kledingverkoop vandaag, zaterdag 7 oktober. Bestellingen kunnen wel afgehaald worden bij kantinepersoneel.

Pagina 1 van 3

Zondag 23 september 2018