Administrator

Administrator

E-mailadres:

Brief van de KNVB aan het bestuur van VV Heerenveen: 

Beste bestuurder,

Wat betekenen de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet voor de verenigingen? Duidelijk is dat het vanaf 29 april weer is toegestaan om jeugd georganiseerd en beheersbaar te laten voetballen bij hun club. Zo mogen kinderen tot en met 12 jaar (basisschoolleeftijd, t/m onder 13 leeftijdscategorie) van de overheid weer komen trainen, waarbij ze niet per se de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden. Voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar (voortgezet onderwijs, onder 14 t/m onder 19 leeftijdscategorie) is dit ook toegestaan mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven.

Daar zijn we voorzichtig blij mee. Sport heeft een positieve invloed op de gezondheid van de jeugd en veel kinderen hebben de afgelopen weken te veel stil moeten zitten. Daarnaast kunnen ze ook weer naar het spelplezier en de omgang met hun voetbalvriendjes en -vriendinnetjes uitkijken.

Momenteel zijn we in overleg met de overheid over maatregelen om het voetbal ‘coronaproof’ te maken. Het plan is dat het amateurvoetbal (en vooral het trainen) voorzichtig en gefaseerd weer op gang komt, waarbij we dus beginnen met de jeugd. Wanneer elke keer een nieuwe fase aanvangt, is volledig afhankelijk van de mogelijkheden die de coronamaatregelen van de overheid bieden. Gezondheid en veiligheid zijn en blijven altijd het uitgangspunt.

Werkgroep KNVB
Binnen de KNVB is een werkgroep bestaande uit verschillende disciplines al enige tijd bezig met de voorbereidingen. Nu er groen licht is om hiermee verder te gaan, worden voetbalvormen, trainingen, protocollen en tips (zoals het vaststellen van de beste route om groepsvorming tegen te gaan) verder ontwikkeld om de verenigingen, coaches en vrijwilligers straks goedbeslagen op weg te helpen. Dit laten we ondersteunen door verenigingsadviseurs en technisch jeugdcoördinatoren. De verenigingen kunnen onder deskundige begeleiding voetbalactiviteiten voor de jeugd organiseren zoals trainingen en alternatieve voetbalvormen. Competities en het spelen van officiële wedstrijden zullen niet voor het najaar worden hervat. Op dit moment is ook bekend dat de kantines en kleedkamers voorlopig dicht moeten blijven, ouders niet langs de lijn mogen staan en ook niet-leden de gelegenheid moet worden geboden om mee te doen. Ook hiervoor zullen wij met een goed advies komen.

Protocol sport
Wanneer welke vereniging de deuren heropent voor de jeugd, is afhankelijk van de betreffende gemeente en de club. Deze week heeft de KNVB contact met de VSG (Vereniging Sport en Gemeenten) en sportkoepel NOC*NSF. Naar aanleiding hiervan zal er sportbreed een protocol worden opgesteld om de veiligheid te waarborgen voor alle sportverenigingen in Nederland. Dit protocol hopen we deze week nog te kunnen rondsturen naar onze clubs. We willen vragen om onze berichtgeving hierover de komende dagen goed in de gaten te houden. Het is belangrijk dat de sport en ons voetbal de komende periode weer laat zien hoe belangrijk wij zijn voor een gezonde samenleving, waarin kinderen veilig en verantwoord kunnen sporten. Wij hebben het vertrouwen van het kabinet gekregen om daar op een goede manier invulling aan te geven.

We houden jullie dus op de hoogte.

Met sportieve groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan Dirk van der Zee
Directeur-bestuurder Amateurvoetbal

donderdag, 02 april 2020 08:40

Nieuwsbrief voor leden ivm corona

Hallo leden van VV Heerenveen,

Het Corona virus heeft de wereld in haar greep. Een groot deel van het normale leven ligt stil, waaronder de belangrijkste bijzaak in het leven, het voetbal. Erg vervelend, maar zeer begrijpelijk. Er is ons nog niet ter ore gekomen dat er leden van onze club besmet zijn geraakt met het virus. Wij hopen dat dit zo blijft. Laten we hopen dat deze drastische maatregelen, die zijn genomen door onze regering, het gewenste resultaat hebben zodat we na de zomer weer lekker kunnen gaan voetballen.
Omdat we allemaal zaten te wachten op duidelijkheid, heeft het kabinet afgelopen dinsdag 31 maart de reeds aangekondigde maatregelingen verlengt t/m 28 april 2020. Zo lang mag er niet meer worden gevoetbald.
Aansluitend is de KNVB dezelfde avond nog gekomen met het bericht dat alle amateur competities worden gestopt. Er komen geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en degradanten. Ook bekerkampioenschappen worden niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.

Grote schoonmaak en onderhoud

Voor VV Heerenveen heeft dit uiteraard de nodige consequenties. We proberen van de nood een deugd te maken. We kunnen zaken die zijn blijven liggen nu gaan oppakken. Zo is de grote schoonmaak van de kleedkamers al achter de rug, is het tegelwerk van de douches hersteld en zijn we gestart met het schilderwerk.

Indelingen voor seizoen 2020-2021

Elk jaar zijn de indelingen van de teams een grote en moeilijke klus. Dit jaar is het nog moeilijker omdat we bijna een half jaar niet hebben gespeeld. De keuzes zullen dus moeten worden gemaakt op basis van de beoordelingen van de eerste helft van het seizoen. Uiteraard worden hiervoor de regels van het beleidsplan gehanteerd, maar wij gaan met een grote groep mensen; trainers, leiders, technische commissie, scouts en een hands-on betrokken bestuur aan de slag. Wij gaan ons best doen om op voorhand zoveel mogelijk discussies proberen te voorkomen.

Contributie 2019-2020 en vrijwilligersbijdrage

Alle sportbonden in Nederland hebben aangegeven dat de leden gewoon hun contributie verschuldigd zijn aan de vereniging. Anders dan bij een sportschool waar je abonnementsgeld betaald, is contributie een bijdrage aan jouw vereniging, waar we alles met elkaar moeten organiseren; je bent geen klant, maar lid en dus een onderdeel van. Onze vereniging heeft de contributie nodig om alle kosten die gewoon doorlopen, te kunnen blijven betalen zodat er we straks na de crisis weer gewoon kunnen gaan voetballen. Nee niet gewoon, maar dankzij de vele vrijwilligers die dit voor iedereen mogelijk maken! Dus betaal tijdig de contributie.
Daarnaast hebben we besloten om dit jaar geen vrijwilligersbijdragen te gaan innen indien er niet aan de 5 uur vrijwilligerswerk is voldaan. Wel registreren we dit en verzoeken deze mensen om straks in de eerste seizoenshelft zichzelf aan te melden voor vrijwilligerswerk.

Toernooien

Omdat het ook nog erg twijfelachtig is of het leven vanaf 28 april weer gewoon verder zal gaan, hebben wij als bestuur besloten om onze jongens- (13 juni) en meisjestoernooi (14 juni) alsook het Derde Helft toernooi voor senioren (6 juni) af te gelasten. Het is ook maar de vraag of andere verenigingen hun toernooien voor de zomer wel zullen laten doorgaan.

Sportpark Skoatterwâld blijft gesloten

Een van de consequenties van de maatregelen van onze regering is dat alle sportparken gesloten moeten zijn en dat er niet mag worden gevoetbald. De gemeente moet bij overtreding verbaliserend optreden. In het begin van de crisis moesten wij helaas regelmatig groepen jongeren van het complex sturen, dat was de laatste anderhalve week niet meer nodig. Gelukkig is iedereen zich bewust van de risico’s en houden we ons goed aan de opgelegde beperkingen.

Door de Corona crisis worden we allemaal bewust van wat we allemaal moeten missen, en hoe gewoon we heel veel zaken vonden. Zomaar overal naar toe gaan, lekker spelen en voetballen met je vriendjes, een dagje weg, naar een feestje, een zaterdag op Skoatterwâld met een dertigtal wedstrijden, het lijkt zo gewoon, maar het blijkt het nu niet te zijn……
Wij als bestuur zijn met de voorbereidingen gestart voor het nieuwe seizoen; we willen tijdig de indelingen klaar hebben, de leiders erbij gezocht hebben, en zorgen dat elk team een goede trainer krijgt. We gaan dit zorgvuldig doen om zo een vliegende start te kunnen maken bij de start van het nieuwe competities.
Tot slot hopen wij dat een ieder van jullie, jullie gezinnen en familieleden, ongeschonden uit de crisis zal komen, zodat we straks met elkaar en vol trots, de eer van onze club, VV Heerenveen, hoog kunnen houden. Want met elkaar maken we de club!

 

Namens het bestuur van VV Heerenveen

Bernier Hoekstra
Voorzitter

Zaterdag wordt er op ons sportpark SKW niet gevoetbald door de teams van VV Heerenveen.

Voor trainingen geldt:

  • Bij ziekte verschijnselen thuis blijven.

  • Thuis douchen.

  • Geen eten in kleedkamer.

  • Eigen bidon.

Zaterdag komt het bestuur bij elkaar en dan bespreken we de situatie verder. Via de website en de Facebookpagina word je op de hoogte gehouden.

Groet,
Bestuur VV Heerenveen

VV Heerenveen wil mensen in beweging brengen voor de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Vanaf morgen staat een verzameldoos in de kantine!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. De bedoeling is om één of meer van deze punten via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van VV Heerenveen bij de Poiesz supermarkt in Heerenveen, of in de verzamelbak in onze kantine helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De Jeugd Sponsor Actie loopt nog t/m 5 april 2020 bij Poiesz supermarkten.

poiesz jeugs sponsor actie vv heerenveen

zaterdag, 01 februari 2020 20:09

Glutenvrije producten in assortiment kantine

Het assortiment van de kantine is uitgebreid met glutenvrij producten. Hoe fijn is dat! Stroopwafels, repen maar ook een broodje behoort tot de mogelijkheden.

Noud, jeugdspeler van onze club, was vanochtend in de kantine om wat lekkers uit te zoeken. En dat was niet voor het laatst!

Voor alle leden en bezoekers die glutenvrij moeten eten een welkome aanvulling op het assortiment.

Het was een gezellige nieuwjaarsreceptie vandaag bij VV Heerenveen. Vanaf 17:00 uur liep het lekker vol in de kantine, die sfeervol was versierd, en waar aan iedereen lekkere hapjes, soep en drankjes werd geserveerd. De kersverse voorzitter Bernier Hoekstra benoemde in zijn toespraak de uitdagingen waar VV Heerenveen het komdende jaar voor staat, en wenste iedereen een sportief en gezond 2020 toe.

nieuwjaarsreceptie bernier hoekstranieuwjaarsreceptie heerenveen 2020nieuwjaarsreceptie met soep vv heerenveen

Hierbij het programma van zaterdag 4 januari 2020 van de gemeentelijke zaalcompetitie:

 

 

Programma 4 januari 2020 te Nieuwehorne  
Tijd Poule Team 1   Team 2
08.00 - 08.15 JO11-C 1.Heerenveen JO10-4 - 2.Jubbega JO10-1
08-15 - 08.30 JO11-C 3.Heerenveen JO10-3 - 4.Heerenveen JO10-5
08.30 - 08.45 JO11-C 1.Heerenveen JO10-4 - 3.Heerenveen JO10-3
08.45 - 09.00 JO11-C 2.Jubbega JO10-1 - 4.Heerenveen JO10-5
09.00 - 09.15 JO11-C 4.Heerenveen JO10-5 - 1.Heerenveen JO10-4
09.15 - 09.30 JO11-C 2.Jubbega JO10-1 - 3.Heerenveen JO10-3
         
Tijd Poule Team 1   Team 2
09.30 -09.45 JO13-E 1.Heerenveen MO13-1 - 2. Heerenveen MO13-3
09.45 -10.00 JO13-E 3. Jubbega MO13-2 - 1.Heerenveen MO13-1
10.00 - 10.15 JO13-E 2. Heerenveen MO13-3 - 3. Jubbega MO13-2
10.15 - 10.30 JO13-E 2. Heerenveen MO13-3 - 1.Heerenveen MO13-1
10.30 - 10.45 JO13-E 1.Heerenveen MO13-1 - 3. Jubbega MO13-2
10.45 - 11.00 JO13-E 3. Jubbega MO13-2 - 2. Heerenveen MO13-3
         
Tijd Poule Team 1   Team 2
11.00 - 11.12 JO13-D 1.Aengwirden JO12-1 - 2. Mildam JO12-1
11.12 - 11.24 JO13-D 3. Udiros JO13-2 - 4. Uidiros JO13-1
11.24 - 11.36 JO13-D 5.Heerenveen JO13-3B - 1.Aengwirden JO12-1
11.36 - 11.48 JO13-D 2. Mildam JO12-1 - 3. Udiros JO13-2
11.48 - 12.00 JO13-D 4. Uidiros JO13-1 - 5.Heerenveen JO13-3B
12.00 - 12.12 JO13-D 1.Aengwirden JO12-1 - 3. Udiros JO13-2
12.12 - 12.24 JO13-D 5.Heerenveen JO13-3B - 2. Mildam JO12-1
12.24 -12.36 JO13-D 4. Uidiros JO13-1 - 1.Aengwirden JO12-1
12.36 - 12.48 JO13-D 3. Udiros JO13-2 - 5.Heerenveen JO13-3B
12.48 - 13.00 JO13-D 2. Mildam JO12-1 - 4. Uidiros JO13-1
         
Tijd Poule Team 1   Team 2
13.00 -13.15 JO13-F 1. Heerenveen MO13-2 - 2. Jubbega MO13-1
13.15 -13.30 JO13-F 3. Aengwirden MO13-1 - 1. Heerenveen MO13-2
13.30 -13.45 JO13-F 2. Jubbega MO13-1 - 3. Aengwirden MO13-1
13.45 - 14.00 JO13-F 2. Jubbega MO13-1 - 1. Heerenveen MO13-2
14.00 -14.15 JO13-F 1. Heerenveen MO13-2 - 3. Aengwirden MO13-1
14.15 -14.30 JO13-F 3. Aengwirden MO13-1 - 2. Jubbega MO13-1
         
  Programma 4 januari 2020 Tsjillan Langweer  
Tijd Poule Team 1   Team 2
09.00 - 09.15 JO11-A 1.Jubbega JO11-1 - 2.Jubbega JO11-2
09.15 -09.30 JO11-A 3.Heerenveen JO11-3 - 1.Jubbega JO11-1
09.30 -09.45 JO11-A 2.Jubbega JO11-2 - 3.Heerenveen JO11-3
09.45 -10.00 JO11-A 2.Jubbega JO11-2 - 1.Jubbega JO11-1
10.00 - 10.15 JO11-A 1.Jubbega JO11-1 - 3.Heerenveen JO11-3
10.15 - 10.30 JO11-A 3.Heerenveen JO11-3 - 2.Jubbega JO11-2
         
Tijd Poule Team 1   Team 2
10.30 - 10.45 JO11-B 1.Heerenveen JO10-2 - 2.Jubbega JO11-3
10.45 - 11.00 JO11-B 3.Heerenveen J011-2 - 1.Heerenveen JO10-2
11.00 - 11.15 JO11-B 2.Jubbega JO11-3 - 3.Heerenveen J011-2
11.15 - 11.30 JO11-B 2.Jubbega JO11-3 - 1.Heerenveen JO10-2
11.30 - 11.45 JO11-B 1.Heerenveen JO10-2 - 3.Heerenveen J011-2
11.45 - 12.00 JO11-B 3.Heerenveen J011-2 - 2.Jubbega JO11-3
donderdag, 14 november 2019 12:00

Oude stadionklok tikt weer

Bij de entree van het sportpark is de oude klok (meer dan 75 jaar oud) weer in ere hersteld. De klok werd door iedereen afgeschreven, maar niet door Feitze Leemburg sr.! Hij heeft er maanden aan gewerkt om de klok weer te restaureren. Beenen Brillen en Contactlenzen financierde de nodige onderdelen en materiaal, Rimaco maakte het even af met een mooi bordje. Mooi! Dank aan René Beenen en Feitze Leemburg!

Foto’s: Jenny Beenen

beenen brillen klok vv heerenveen rene beenen feitze leemburg sr.

zondag, 24 februari 2019 21:21

Stem op Wessel!

Wessel Woudstra is een supervrijwilliger van VV Heerenveen. Terecht dat Wessel is genomineerd voor de Zilveren Duim, de vrijwilligersprijs van Heerenveen. Er is tevens een publieksprijs aan verbonden, dus allemaal even stemmen op ‘onze’ Wessel. Kan met alle mailadressen die je hebt!

 

Klik hier en stem NU op Wessel!

 

 

 

A.s. DINSDAG 4 september 15 uur OP SKW!.
KNVB-coach Jessica Torny heeft de selectie van Oranje O19 voor het oefenduel met SC Heerenveen bekendgemaakt. Er zijn twintig speelsters opgenomen in de selectie.
Op dinsdag 4 september neemt Oranje O19 het op tegen SC Heerenveen. De aftrap is om 15:00 uur op Sportpark Skoatterwâld. De oefenwedstrijd maakt deel uit van een tweedaagse activiteit van de jonge Leeuwinnen.


De definitieve selectie:
Chasity Grant (ADO Den Haag), Marisa Olislagers (ADO Den Haag), Romy Speelman (ADO Den Haag), Gwyneth Hendriks (Ajax), Jonna van de Velde (Ajax), Julia Kagie (Ajax), Kirsten van der Westeringh (Ajax), Lakeesha Eijken (Ajax), Nicole Panis (Ajax), Kelsey Geraerdts (Borussia Mönchengladbach), Licia Darnoud (FC Twente), Loïs Nienhuis (FC Twente), Lotte Jansen (FC Twente), Lynn Wilms (FC Twente), Naomi Hilhorst (FC Twente), Janou Levels (PSV), Kerstin Casparij (SC Heerenveen), Pascalle Pomper (SV Meppen), Lieske Carleer (KNVB Talententeam Zuid), Romee Leuchter (KNVB Talententeam Zuid)

Pagina 1 van 5

Kledingshop
open elke zaterdag
13:00-14:00 uur

Bestellen via webshop
of (tav Wiepkje Elsinga)

foto 4

AANBIEDING geldig t/m zaterdag 15 mei 2021

Short met ritszakken
Senior: € 25,00
Junior: € 20,00
8520 08   broek met ritszakken

Trainingsjasje met capuchon (voor de nog frisse lente)
Senior: € 47,50
Junior: € 42,50
jako jas met kap striker 2 0 6819 04 805x805 44263
Ook in damesmaten verkrijgbaar

---------------------------------------------------------------

 

SponsorKliks, gratis sponsoren! Sponsor VV Heerenveen en gebruik deze link voor je online aankopen bij bol.com, wehkamp, booking.com, coolblue.nl, enz.enz.enz

 

logo ING Primary Logo RGB

alleen pinnen bij vvheerenveen 400

Thuiswedstrijden

Weekprogramma

Programma
  
Programma SKW zaterdag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................)
 
Programma SKW zondag
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................))
 
 

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 08-11-2020)

Klik hier Trainingsschema 2020-2021 (versie 08-11-2020).pdf pdf
Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

 trainingsschema 11 september 2020
 
 
Spelregelbewijs KNVB

clubblad download