Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 550 niet laden

Clubinformatie

Begin 1920 waren er twee voetbalclubs in Heerenveen, die respectievelijk speelden onder de namen Athleta en HBS. Op 20 julie 1920 vonden zij elkaar en gingen verder als de voetbalvereniging Spartaan. Onder die naam werd de club in het seizoen 1922-1923 kampioen in de 1e klasse van de Friese voetbalbond. In het seizoen 1923-1924 wederom kampioen en promotie naar de toenmalige NVB. Ook in 1924 een fusie namelijk HVC besloot in Heerenveen op te gaan.
De promotie naar de NVB maakte een naamswijziging noodzakelijk. De club heette voortaan voetbalvereniging Heerenveen.

Clubkleuren: Shirt met wit en blauwe banen met pompeblêden, witte broek en zwarte kousen met blauw en witte streep.

Secretariaat:

VV Heerenveen
T.a.v. de heer J. de Roos
8440 AS HEERENVEEN

email: bestuur@vvheerenveen.nl

Accommodatie:

Sportpark Skoatterwâld

Oranje Nassaulaan 21
8448 MT HEERENVEEN

Wedstrijdsecretariaat VV Heerenveen
(BBBF904)

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@vvheerenveen.nl

Ledenadministratie:
ledenadministratie@vvheerenveen.nl

Bankrekeningnummer Rabobank
NL80RABO0326406719 t.n.v. VV Heerenveen

Correspondentie adres:
Postbus 721 8440 AS Heerenveen

Website: www.vvheerenveen.nl (info@vvheerenveen.nl)

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier