Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 550 niet laden

Supporters

Het eerste team reist komend seizoen heel wat af nu het in de eerste klasse speelt. Door een speciale sponsorovereenkomst met Taxi Witteveen beschikt het team over een echte spelersbus die voor de lange ritten zal worden ingezet. Op onderstaand schema het overzicht van de wedstrijden. Noteer ze in je agenda en kom het eerste team aanmoedigen bij thuiswedstrijden of stap een keer in de bus! Aanmelden voor de bus kan bij de leider van het eerste, Johan Diepeveen (06 55 33 44 97 of johan [DOT] diepeveen [AT] upcmail [DOT] nl).

Voor slechts 5 euro reis je mee en beleef je de sfeer van het eerste team! Dit bescheiden tarief geldt voor iedereen, behalve de spelers en staf van het team. Er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar. Weet je al welke data je mee wilt, meld je dan snel aan, want vol is vol!

schema