×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 550 niet laden

Supporters

Het eerste team reist komend seizoen heel wat af nu het in de eerste klasse speelt. Door een speciale sponsorovereenkomst met Taxi Witteveen beschikt het team over een echte spelersbus die voor de lange ritten zal worden ingezet. Op onderstaand schema het overzicht van de wedstrijden. Noteer ze in je agenda en kom het eerste team aanmoedigen bij thuiswedstrijden of stap een keer in de bus! Aanmelden voor de bus kan bij de leider van het eerste, Johan Diepeveen (06 55 33 44 97 of johan.diepeveen@upcmail.nl).

Voor slechts 5 euro reis je mee en beleef je de sfeer van het eerste team! Dit bescheiden tarief geldt voor iedereen, behalve de spelers en staf van het team. Er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar. Weet je al welke data je mee wilt, meld je dan snel aan, want vol is vol!

DSC 9992 

schema  

SponsorKliks, gratis sponsoren! Sponsor VV Heerenveen en gebruik deze link voor je online aankopen bij bol.com, wehkamp, booking.com, coolblue.nl, enz.enz.enz

Thuiswedstrijden

Weekprogramma

 
Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)
 
Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.
 
Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment. 
 
Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.
 
 
De competitiestanden


Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis
 
 
ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.
 

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

 
Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com
 
Trainingsschema: 
Standaard trainingsschema: klik hier 
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier
 
 
 
 

clubblad download