Heb je vragen ivm de corona-maatregelen? Raadpleeg de Veelgestelde Vragen.
Schrijf je hier online in voor vrijwilligersfuncties (aangepaste taken ivm Corona-crisis)

Naam Functie
Bernier Hoekstra Voorzitter
Wiepkje Elsinga Secretariaat
Gerrit Oord Penningmeester
Jacques Peters Communicatie
Petra Lubbinge Algemeen lid
Eke Hullegie Algemeen lid
Gerard Voskuilen Algemeen lid
Berend Stel Algemeen lid

Bereikbaarheid per e-mail

Het bestuur is per mail te bereiken op; klik hier

De e-mail komt binnen bij mij (Jacques Peters).
Doel is binnen een dag te reageren.
Ondanks dat het vrijwilligerswerk is, probeer ik zsm te reageren op je e-mailbericht.
Gebeurt dat niet, dan het verzoek om nog eens te mailen.

Groet,
Jacques

Bestuur VV Heerenveen 2020Bestuur VV Heerenveen 2020 (foto: Peter Wouda)

Vlnr: Gerard Voskuilen, Petra Lubbinge, Gerrit Oord, Bernier Hoekstra (vz), Wiepkje Elsinga, Eke Hullegie, Jacques Peters en Berend Stel

Alle andere vrijwilligers

Realiseer je dat bij VV Heerenveen zeker zo'n 250 personen vrijwilligerswerk verrichten.
Als je meer dan 60 teams hebt, vaak 2 leiders, zit je al aan 120 vrijwilligers.
Niet te vergeten dat die teams getraind worden, dat er scheidsrechters nodig zijn om een wedstrijd te spelen.

Dat de kantine bemenst is als je komt voetballen. Dat je koppie koffie klaar staat, je 'broodje gezond' er ligt etc. Als je in de rust binnenkomt in de kantine, zijn de tafels weer netjes opgeruimd.

Dat de kleedkamers schoon zijn, dat de velden klaar zijn om op te voetballen (cornervlaggen, netten in de doelen, lijnen gekrijt, voetbalveldjes zijn uitgezet, gras gemaaid).

Dat je in de rust, jij en de tegenstander, suikervrije ranja krijgt. Een hele klus als er tussen de 20 en 30 wedstrijden gespeeld worden. Reken maar eens uit, je komt dan al snel op zo'n 40 tot 60 teams à 10 spelers.
Dat zijn heel wat bekertjes ranja die ingeschonken moeten worden, en graag op het juiste moment, niet als de pauze weer voorbij is.

Commissies

We hebben redelijk wat commissies bij VV Heerenveen. Elk jaar gaan en komen er nieuwe mensen in zo'n commissie.
Soms loopt een commissie goed, soms niet, krijgen we het niet bemenst.
Dat blijft moeilijk.

Om je een indruk te geven hoe VV Heerenveen er organisatorisch ongeveer uitziet, hieronder een organogram, een organisatieschema.
Hiermee krijg je beetje een idee hoe 'het zit bij VV Heerenveen'.

Realiseer je nogmaals; het zijn allemaal vrijwilligers, een voetbalvereniging is een vrijwilligersorganisatie.

pdfOrganisatieschema 2020-02-12 (het blijft een moment opname)

Organisatieschema VV Heerenveen 2020 05 12 jpegHierboven het organisatieschema VV Heerenveen 2019-2020, best indrukwekkend toch!

Beleidsplan Sportiviteit 2015-2019pdf
Jeugdbeleidsplan VV Heerenveenpdf
Statuten VV Heerenveenpdf
Huishoudelijk Reglementpdf

Programma SKW zaterdag 31 oktober 2020
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................)

Programma SKW zondag 1 november 2020
geen competitie- en bekerwedstrijden ivm Covid-19
(laatste update: ................................))

Trainingsschema seizoen 2020-2021 (versie 11-09-2020)

Klik hier Trainginsschema 2020-2021 (versie 13-09-2020).pdf pdf

Houd de website goed in de gaten, door diverse redenen kan het trainingsschema aangepast worden.

trainingsschema 11 september 2020

Spelregelbewijs KNVB