Commissie Jeugdtoernooien

De Commissie Jeugdtoernooien bestaat uit de volgende personen:

Functie Naam
Voorzitter Richard Vellinga
Algemeen Lid Marianne Dorprigter
Algemeen Lid Eke Hullegie
Algemeen Lid Marjet Kuipers
Algemeen Lid Richard Wielinga
Algemeen Lid Frans Thibaudier
Algemeen Lid Rutger Nossin
Algemeen Lid John de Roos

De Commissie Jeugdtoernooien is bereikbaar via e-mail; toernooien@vvheerenveen.nl

Sponsors – “help onze jeugd”
Voor nadere informatie kunt u e-mailen met Richard Vellinga.
Zie voor e-mailgegevens de sponsorbrief.

Na de succesvolle toernooien van voorgaande jaren, gaan we ook in 2016 en 2017 voor de jeugd van vv Heerenveen weer een aantal toernooien organiseren.

In het seizoen 2016-2017:
1. Zondag 11 september 2016 het Pieter Benedictus Jeugdtoernooi voor JO11 en JO9-teams.
2. Zaterdag 10 juni 2017 een JO13-jeugdtoernooi voor jongensteams.
3. Zondag 11 juni 2017 een MO11, MO13, MO15, MO17, MO19 en VR-toernooi voor meiden- en damesteams.

Het is onze ambitie om professionele, maar vooral ook gezellige toernooien te organiseren, die een visitekaartje zijn voor onze club. Het succes van dergelijke toernooien wordt voor een groot deel bepaald door het beschikbare budget.

Toernooiwebsites

- Pieter Benedictus Jeugdtoernooi

- JO13-Jeugdtoernooi

- Meiden- & Vrouwentoernooi

Download bijlage: sponsorbrief vv Heerenveen jeugdtoernooien

Meer in deze categorie: « Pieter Benedictus Jeugdtoernooi

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier

Speeldagenkalender 2016-2017: klik hier

Onze beheerders van SKW
beheerders Henk Koot en Franke Geert Talman
De beheerders Henk en Franke Geert proberen op de doordeweekse avonden, tijdens de trainingen, de kleedkamers en velden goed te beheren. Als ieder team in zijn eigen kleedkamer gaat zitten, kan het niet fout gaan.
Op de drukke zaterdagen zijn Henk en Franke Geert voor menigeen dé vraagbaak.