Financiële commissie

De belangrijkste verantwoordelijkheid van deze commissie is het voeren van de gehele administratieve en financiële administratie van VV Heerenveen. Deze commissie ondersteunt commissies en het bestuur bij financieel/administratieve vraagstukken, waaronder het maken en naleven van procedures en regels.

De commissie bestaat uit Peter Paul Koender en Koos Hoekstra en is via mail bereikbaar op financielecommissie@vvheerenveen.nl

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Wedstrijdplanning op SKW:

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier