Kantinecommissie

De kantine van VV Heerenveen is een belangrijke inkomstenbron voor de club. Met name op zaterdag is het in de kantine een drukte van belang. Als amateurvereniging kunnen wij echter niet zonder vrijwilligers om de kantine te bemannen vandaar dat wij een beroep doen op leden en ouders/verzorgers van leden.

Met ingang van het nieuwe seizoen is de planning van kantinediensten veranderd. Eerst werden teams aangeschreven om vrijwilligers te leveren, maar dat leidde niet tot het gewenste resultaat en leiders ondervonden veel problemen met het invullen van de diensten. Er is besloten een jaarplanning te maken en leden/ouders in te delen. Diensten zijn van 08.00-13.00 uur, 09.00-14.00 uur, 13.00-18.00 uur en 11.00-17.00.

Het verzoek is dat u op de genoemde datum en tijdstip in de kantine van VV Heerenveen aanwezig bent, u wordt ontvangen en uitgelegd wat uw taak voor die ochtend is. Mocht u onverhoopt niet kunnen dan verzoeken wij u zelf een vervanger te regelen voor uw dienst. U kunt mogelijk ruilen met andere leden uit het schema. Wilt u in dat geval uw vervanger dan tijdig doorgeven aan Froukje de Jong (kantineplanning@hotmail.com) zodat wij weten welke medewerker wij kunnen verwachten.

Voor alle duidelijkheid melden wij dat deze uren meetellen voor de kwijtschelding van de vrijwilligersbijdrage (50 euro per huisadres). Mocht u meer dan 10 uren per seizoen aan vrijwilligerswerkzaamheden maken voor VV Heerenveen dan bent u vrijgesteld van de vrijwilligersbijdrage.

Wij hopen op een mooi voetbalseizoen met een goed functionerende kantine. Mocht u tegen zaken aanlopen die voor verbetering vatbaar zijn dan vernemen wij dat graag van u. Dit kunt u kortsluiten met Richard Vellinga of met Froukje de Jong. Vragen over de kantineplanning kunt u mailen naar kantineplanning@hotmail.com

De kantinecommissie is te bereiken op kantine@vvheerenveen.nl. Verder behoren Peter Oostra, Max Mahabier, Wietske van der Valk - Westera (gezonde kantine) en Froukje de Jong (planning) tot de commissie.

Gezonde Kantine

VV Heerenveen is een voorbeeldclub op het gebied van gezonde kantine. Deze commissie bestaat uit Jannie Brouwer, Petra Giezen, Annelies de Bruin en Wietske van der Valk Westera. Vanuit deze commissie proberen we op de club een gevarieerd assortiment met (gezonde) snacks aan te bieden en de leden bewust te maken van gezonde voeding en sport. Een van de initiatieven is fruit en suikervrije limonade in de pauze bij de jeugdteams. Daarnaast hebben we een ruim assortiment gezonde voeding zoals broodjes gezond, wraps en fruitbekers. Inmiddels staat de gezonde kantine goed op de kaart. De commissie Gezonde Kantine is nu onderdeel van de kantinecommissie.

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier