Kledingcommissie

Op dinsdagavond 22 augustus en vrijdagavond 25 augustus 2017 kan tussen 19:30 en 20:30 de wedstrijdkleding worden opgehaald door de leiders van de teams.
BELANGRIJK: Lees ook de teamregels rond de kleding.

NIEUWE KLEDINGLIJN VV HEERENVEEN 2017-2018: JAKO CHAMP / STRIKER

Vanaf het seizoen 2017 - 2018  gaan we verder met de JAKO CHAMP. Voor meer informatie kijk op de site of mail naar kleding@vvheerenveen.nl !!
De vorige JAKO STRIKER is nog wel verkrijgbaar voor de teams die sponsorpakketten willen aanvullen!!
Maak een afspraak op bovenstaand mailadres.

!!Geen verkoop en uitgifte op zaterdag en zondag!!
!!Reservetenues graag tijdig aanvragen en halen op vrijdagavond!!

Reservetenues zijn beschikbaar voor E t/m A junioren en senioren, deze zijn nodig bij een thuiswedstrijd waarbij de tegenstander de zelfde clubkleuren draagt!

M.v.g. KLEDINGCOMMISSIE VV HEERENVEEN
Margriet, Petra en Annelies.

Hieronder kun je de kleding met prijzen downloaden.

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier