Schrijf je hier online in voor vrijwilligersfuncties op een zaterdag of zondag naar keuze.

Kledingcommissie

De kleur van onze huidige clubkleding is blauw. VV Heerenveen voert twee jaar eenzelfde kledinglijn. Hier kan niet van worden afgeweken. Daarnaast is het niet toegestaan ons clublogo te gebruiken voor kleding die niet wordt besteld bij VV Heerenveen. Oneigenlijk gebruik van het clublogo en of afwijkende teamkleding van de clublijn leidt tot uitsluiting van het team in de competitie.

Kleding bestellen kan via de website, zie menu en homeknop.

Voor wedstrijdkleding, lees ook de teamregels rond de kleding.

Losse kledingverkoop in de kantine op zaterdag tussen 09.00 en 14.00 op reguliere competitiedagen. Indien wedstrijden zijn afgelast door slecht weer dan is er geen kledingverkoop.

In het seizoen 2019 - 2020 hebben we de kledinglijn Striker 2.0. Je kan de kleding online bestellen of mail naar

Reservetenues graag tijdig (voor woensdag) aanvragen via de mail.

Reservetenues zijn beschikbaar voor junioren (van JO13 tot en met JO19) en senioren, deze zijn nodig bij een thuiswedstrijd waarbij de tegenstander dezelfde clubkleuren draagt!

M.v.g. KLEDINGCOMMISSIE VV HEERENVEEN