Kledingcommissie

DE KLEDINGTASSEN VOOR TEAMS WORDEN IN DE EERSTE WEEK VAN SEPTEMBER UITGELEVERD. NADERE INFO VOLGT OVER DATA.

De kleur van onze huidige clubkleding is blauw. VV Heerenveen voert twee jaar eenzelfde kledinglijn. Hier kan niet van worden afgeweken. Daarnaast is het niet toegestaan ons clublogo te gebruiken voor kleding die niet wordt besteld bij VV Heerenveen. Oneigenlijk gebruik van het clublogo en of afwijkende teamkleding van de clublijn leidt tot uitsluiting van het team in de competitie.

Kleding bestellen kan via de website, zie menu en homeknop. LET OP: BESTELLINGEN IN DE ZOMERVAKANTIE WORDEN UITGELEVERD OP ZONDAG 9 SEPTEMBER TIJDENS HET PIETER BENEDICTUSTOERNOOI, INDIEN OP VOORRAAD.

Voor wedstrijdkleding, lees ook de teamregels rond de kleding.

Losse kledingverkoop in de kantine op zaterdag tussen 09.00 en 14.00 op reguliere competitiedagen. Indien wedstrijden zijn afgelast door slecht weer dan is er geen kledingverkoop.

In het seizoen 2018 - 2019  gaan we verder met de JAKO CHAMP. Je kan de kleding online bestellen of mail naar

!!Reservetenues graag tijdig aanvragen en halen op vrijdagavond!!

Reservetenues zijn beschikbaar voor E t/m A junioren en senioren, deze zijn nodig bij een thuiswedstrijd waarbij de tegenstander dezelfde clubkleuren draagt!

M.v.g. KLEDINGCOMMISSIE VV HEERENVEEN
Rosaline van Schaik, Ingrid Jasper, Anja Jonker, Sandra Koeiman, Godelieve van Oers, Marleen van der Heijden, Jellie Huitema en Gabrielle de Bruin

Hieronder kun je de kleding met prijzen downloaden.