Schrijf je hier online in voor vrijwilligersfunties op een zaterdag naar keuze.

Kledingcommissie

DE KLEDINGTASSEN SEIZOEN 2019-2020 VOOR TEAMS (WEDSTRIJDTENUES) WORDEN ZATERDAG 24 AUGUSTUS UITGELEVERD TUSSEN 09.00 EN 12.00.

UITVERKOOP KLEDINGLIJN CHAMP OP ZATERDAG 24 AUGUSTUS TUSSEN 09.00 EN 12.00. ALLE KLEDING EN TASSEN 20% KORTING.

De kleur van onze huidige clubkleding is blauw. VV Heerenveen voert twee jaar eenzelfde kledinglijn. Hier kan niet van worden afgeweken. Daarnaast is het niet toegestaan ons clublogo te gebruiken voor kleding die niet wordt besteld bij VV Heerenveen. Oneigenlijk gebruik van het clublogo en of afwijkende teamkleding van de clublijn leidt tot uitsluiting van het team in de competitie.

Kleding bestellen kan via de website, zie menu en homeknop.

Voor wedstrijdkleding, lees ook de teamregels rond de kleding.

Losse kledingverkoop in de kantine op zaterdag tussen 09.00 en 14.00 op reguliere competitiedagen. Indien wedstrijden zijn afgelast door slecht weer dan is er geen kledingverkoop.

In het seizoen 2019 - 2020 gaan we de kledinglijn Striker 2.0 voeren. Je kan de kleding online bestellen of mail naar

!!Reservetenues graag tijdig aanvragen en halen op vrijdagavond!!

Reservetenues zijn beschikbaar voor E t/m A junioren en senioren, deze zijn nodig bij een thuiswedstrijd waarbij de tegenstander dezelfde clubkleuren draagt!

M.v.g. KLEDINGCOMMISSIE VV HEERENVEEN

Hieronder kun je de kleding met prijzen downloaden.