Sponsorcommissie

 • Geschreven door


  WILT U VV HEERENVEEN SPONSOREN?

  VV Heerenveen is een maatschappelijk bewuste (jeugd)vereniging en zet zich graag in voor het goede doel. Wij zijn trots dat wij hiervoor de samenwerking KIKA hebben kunnen opzetten. KIKA is de komende 3 jaar "shirtsponsor" van alle teams. Dit betekent dat wij als club een zo groot mogelijk bedrag van de shirtsponsorgelden aan KIKA willen overmaken. Wij streven als club naar de 100%. Hiervoor zoeken wij nog extra KIKA shirt sponsors die net als wij de maatschappelijke rol van een sportvereniging in het algemeen en de gezondheid van kinderen in het bijzonder een warm hart toedragen. Uw bedrijfsnaam komt onder speciale vermelding op het VV Heerenveen terrein (banner boven entree kantine) en in onze speciale KIKA acties. U kunt deze positive bijdrage ook gebruiken voor uw eigen mediacampagnes. Wij staan open voor speciale KIKA acties die u zelf wilt organiseren. Neem conatct op met Paul en informeer naar de mogelijkheden.  

  Naast de KIKA sponsoring kunt ook als "bordsponsor" de club helpen en tevens media exposure genereren. De term bordsponsor dekt al lang niet meer de lading aangezien u naast het bord ook op onze social media (website, facebook, narrow casting) met logo gaat verschijnen. 

  Overzicht sponsorpakketten VV Heerenveen

  Sponsorpakket : € 275,00 per jaar = reclamebord 305 x 65 cm
  Materiaal reclamebord 6 mm volkern plaat
  Aanmaakkosten bord zijn voor eigen rekening

  Businesspartners van VV Heerenveen zijn huisleverancier!!!

  Prijzen en de voorwaarden hiervoor zijn nader overeen te komen

  Verdere informatie: Contractduur is in overleg
  U bent automatisch lid van de sponsorclub
  Per seizoen ontvangt u 2 seizoenskaarten voor Sportpark Skoatterwald

  Bovenstaande bedragen zijn vrij van BTW

  Heeft u vragen over bovenstaande of heeft u een ander idee om VV Heerenveen te sponsoren neem dan contact op met bovenstaande personen of via sponsor [AT] vvheerenveen [DOT] nl

Sponsorcommissie

Sponsornieuws

De laatst aangemelde sponsoren:

 • Nieuwe sponsor: Verdonk Advocaten

  Voor juridische bijstand en advies voor particulieren en ondernemers kunt u terecht bij Verdonk Advocaten in Heerenveen ( www.verdonkadvocaten.nl ). Paul Paulides van de sponsorcommissie had geen juridisch advies nodig, maar ging wel even langs op het kantoor aan de K.R. Poststraat. Daar tekende Bjernt van Popta (l) namens Verdonk Advocaten de overeenkomst als bordsponsor van VV Heerenveen. Dank voor de steun en welkom bij de club!

  sponsor verdonk vv heerenveen

 • VV Heerenveen steunt KiKa en versterkt maatschappelijk profiel

  Een elftal bedrijven ondertekende vandaag een sponsorcontract bij VV Heerenveen in het kader van de KiKa sponsorconstructie. VV Heerenveen speelt sinds dit seizoen met Kika op het shirt. De bedrijven hebben zich voor drie jaar verbonden aan deze samenwerking waarbij 35% van de opbrengst ten goede komt van KiKa. Tijdens de presentatie werd de startcheque van maar liefst 4.200 euro aangeboden aan KiKa.
  De bijzondere sponsorovereenkomst werd mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor GroenLeven die VV Heerenveen nieuwe wedstrijdshirts leverde voor de hele club en de voorzijde vrijliet voor een maatschappelijke sponsorinvulling.
  De sponsorconstructie past binnen het sterke maatschappelijke profiel van VV Heerenveen. Zoals een rookvrij sportterrein, de gezondste voetbalkantine van Nederland en een veilig sportklimaat.

  Fotobijschrift: De KiKasponsors bijeen
  Vlnr: Peter Oostra (Bakker Vakkeuken), Wiebo de Jong (KMA Textiles), Richard Wielinga (Coolserve),
  Henricjan Wind (Wind Verzekeringen), Ardon van Holst (Mitsubishi), Esther Hylkema (KiKa), Peter
  Paul Koenders (BentAcera), Udo de Goede (Bruning & De Goede), Sytse Bouwer (GroenLeven),
  Bernier Hoekstra (Novatech Autoparts), Paul Paulides (Body & Fit), Eddy Steenbergen en Ytzen
  Terpstra (ViaData), Jolt Andela en Theun Oostenbrug (Lascon).

  Foto: Jenny Beenen

 • Sponsornieuws

  Wie op zoek is naar de beste locatie en het mooiste bedrijfspand gaat natuurlijk even langs bij RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs in Heerenveen ( www.rbmt.nl ) . Het bedrijf van Robert van der Werf is al jaren een begrip in de vastgoedbranche. En met een voetbalverleden bij VV Heerenveen is Robert geen onbekende op SKW. Samen met collega Peter Paulides (r) poseerde hij voor het sponsorbord op het hoofdveld en werd de sponsorovereenkomst ondertekend in aanwezigheid van Paul Paulides (zoek de verschillen) van de sponsorcommissie. Wij hopen de heren vaker te zien. Welkom (terug) bij de club!

 • Sponsorsnieuws

  De sponsorcommissie is nog niet met Kerstreces. De VCA opleider van Friesland heeft een mooi bord gekregen op het entreeplein van SKW. Zondag kwam eigenaar Gerard Iedema (r) naar SKW waar hij werd ontvangen door Richard Wielinga van de sponsorcie voor de handtekening onder het sponsorcontract en natuurlijk voor de foto. Kijk voor het uitgebreide aanbod van veiligheidscursussen op www.vcavca.nl . Dank voor de steun!

  Foto: Jenny Beenen

 • Sponsornieuws!

  VV Heerenveen heeft ook sponsoren die de club in natura steunen, zoals Elkwood, dė vloerenspecialist van het Noorden ( www.elkwood.nl ). Siedo Bos (l) en Rob Van Der Wal Elkwood leveren en onderhouden de vloeren op SKW. En dat hebben we nu vastgelegd in een overeenkomst. Bedankt!

  Foto: Jenny Beenen

 • Sponsornieuws

  Weer een sponsor die VV Heerenveen een warm hart toedraagt: Timing Uitzendbureau Heerenveen, specialist in het smarter maken van uitvoerend werk ( www.timing.nl ). Paul Paulides ging even langs bij manager Sven Veldhuizen voor de bezegeling van een driejarige sponsorovereenkomst! Welkom!

 • Sponsornieuws

  Het eigenzinnige uitzendbureau Inzet.nl ( www.inzet.nl ) tekende onlangs een sponsorovereenkomst als bordsponsor van VV Heerenveen. Paul Paulides (r) van de sponsorcommissie ging even persoonlijk langs voor de handtekeningen van eigenaren Erik Mous (l) en Saako de Boer (m). Welkom bij de club!

 • Sponsornieuws

  Peter Oostra is met drie voetballende zoons al jaren een bekend gezicht op Skoatterwâld. Peter is eigenaar van Bakker Vakkeuken, specialist in keukentechniek en koeltechniek voor de professionele keuken ( www.bakkervakkeuken.nl ). Bakker Vakkeuken sponsort VV Heerenveen met advies en materiaal voor de kantine. Bakker Vakkeuken is tevens één van de KiKasponsoren geworden. Dank!

 • Sponsornieuws

  Sinds vorig jaar is Foox Bergsma leverancier van de kantine. De groothandel uit Franeker helpt de club waar het kan. Zo hebben we een koffieautomaat in bruikleen gekregen en heeft Bergsma een oven en een blender geschonken. Tevens is Foox bordsponsor geworden. Dank voor deze steun! Op de foto Henk Jan Minnema van Foox Bergsma met Edwin Roskammer van de sponsorcommissie.

 • Sponsornieuws

  Administratiekantoor Skoatterwâld is bordsponsor geworden van VV Heerenveen. Het bedrijf van Hans van Egmond is gespecialiseerd in het uitvoeren van administratie, het verzorgen van aangiften en persoonlijk financieel advies. Kijk maar eens op www.advieskantoorskoatterwald.nl . Welkom bij VV Heerenveen!