Sponsorcommissie

De sponsorcommissie bestaat uit de volgende leden:

• Herbert Kuiper voorzitter
    Mobiel: 06-51 93 08 59
  • Mobiel: 06-50 22 25 25
  • Paul Paulides Contracten en debiteuren

Mobiel: 06-50 40 32 34
  • Richard Wielinga toernooisponsoring

Mobiel: 06-47 02 39 28
  • Edwin Roskammer Werven van nieuwe sponsoren

Mobiel: 06-30 31 59 38
  • De sponsorcommissie is op sterkte onder leiding van Herbert Kuiper. De commissie werkt momenteel aan een plan voor de komende seizoenen. Ook wordt gewerkt aan narrowcasting (exposure op schermen in de kantine en op de site). Natuurlijk blijven de normale pakketten ook mogelijk, zie hieronder. Daarnaast is er veel mogelijk in combinatie met toernooien, projectsponsoring en kledingsponsoring. Voor meer informatie kun je mailen naar sponsor@vvheerenveen.nl. Op de site vind je de telefoonnummers van de commissieleden.

Sponsorpakketten

Sponsorpakket A:
    € 275,00 per jaar = reclamebord 305 x 65 cm
    Materiaal reclamebord 6 mm volkern plaat
    Aanmaakkosten bord zijn voor eigen rekening

Sponsorpakket B:
    € 550,00 per jaar = reclamebord 610 x 65 cm
    Materiaal reclamebord 6 mm volkern plaat
    Aanmaakkosten bord zijn voor eigen rekening

Sponsorpakket C:
    € 300,00 per jaar = balsponsor
    Wedstrijdbal, logo van het bedrijf op wedstrijdposter, naamsvermelding op de achterpagina van het programmaboekje, naamsvermelding op balsponsor-bord in de kantine

Businesspartners van VV Heerenveen zijn huisleverancier! Prijzen en de voorwaarden hiervoor zijn nader overeen te komen

Verdere informatie: Contractduur is in overleg
    U bent automatisch lid van de sponsorclub
    Per seizoen ontvangt u 2 seizoenskaarten voor Sportpark Skoatterwâld

Bovenstaande bedragen zijn vrij van BTW

Geschreven op dinsdag, 28 januari 2014 00:00 in Sponsorcommissie Lees 5062 keer

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier

Speeldagenkalender 2016-2017: klik hier

Onze beheerders van SKW
beheerders Henk Koot en Franke Geert Talman
De beheerders Henk en Franke Geert proberen op de doordeweekse avonden, tijdens de trainingen, de kleedkamers en velden goed te beheren. Als ieder team in zijn eigen kleedkamer gaat zitten, kan het niet fout gaan.
Op de drukke zaterdagen zijn Henk en Franke Geert voor menigeen dé vraagbaak.