Sponsorcommissie

De sponsorcommissie bestaat uit de volgende leden:

• De sponsorcommissie is op sterkte onder leiding van Herbert Kuiper. De commissie werkt momenteel aan een plan voor de komende seizoenen. Ook wordt gewerkt aan narrowcasting (exposure op schermen in de kantine en op de site). Natuurlijk blijven de normale pakketten ook mogelijk, zie hieronder. Daarnaast is er veel mogelijk in combinatie met toernooien, projectsponsoring en kledingsponsoring. Voor meer informatie kun je mailen naar sponsor [AT] vvheerenveen [DOT] nl. Op de site vind je de telefoonnummers van de commissieleden.

Sponsorpakketten

Sponsorpakket A:
    € 275,00 per jaar = reclamebord 305 x 65 cm
    Materiaal reclamebord 6 mm volkern plaat
    Aanmaakkosten bord zijn voor eigen rekening

Sponsorpakket B:
    € 550,00 per jaar = reclamebord 610 x 65 cm
    Materiaal reclamebord 6 mm volkern plaat
    Aanmaakkosten bord zijn voor eigen rekening

Sponsorpakket C:
    € 300,00 per jaar = balsponsor
    Wedstrijdbal, logo van het bedrijf op wedstrijdposter, naamsvermelding op de achterpagina van het programmaboekje, naamsvermelding op balsponsor-bord in de kantine