Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 550 niet laden

Sportpark Skoatterwâld

Sportpark Skoatterwâld werd op 1 augustus 1996 in gebruik genomen. Het complex wordt, net als het oude sportcomplex aan de J.H. Kruisstraat, door zowel de "profs" als de amateurs gebruikt.
Het complex telt tien trainings- en wedstrijdvelden met verlichting, waarvan één veld met kunstgras.
Het hoofdveld heeft een overdekte tribune met 500 zitplaatsen en een grote staantribune.

Het gebouwencomplex bestaat uit:
Begane grond
- Kantine
- Keuken
- Ontvangstruimte vv Heerenveen
- Kantoor wedstrijdsecretariaat vv Heerenveen
- Twaalf kleedkamers waarvan vier voor SC Heerenveen
- Twee scheidsrechterkamers
- EHBO en massageruimte
- Diverse materiaalruimten
- Werkplaats
- Diverse toiletten

Eerste Verdieping
- Ontvangstruimte SC Heerenveen
- Bestuurskamer vv Heerenveen
- Kantoor
- Kamer kledingcommissie
- CV ruimte

Trainingscomplex Skoatterwâld
Sportpark Skoatterwâld is het trainingscomplex van sc Heerenveen en de Voetbalacademie. Het is ook voor alle sc Heerenveen teams (behalve voor de selectie) het wedstrijdcomplex.
Jong sc Heerenveen, het vrouwenteam en de jeugdelftallen van de voetbalacademie spelen er hun (oefen)wedstrijden op respectievelijk maandagavond, dinsdagavond, vrijdagavond en zaterdags.

Een kleine impressie van Sportspark Skoatterwâld.

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier

Speeldagenkalender 2016-2017: klik hier

Onze beheerders van SKW
beheerders Henk Koot en Franke Geert Talman
De beheerders Henk en Franke Geert proberen op de doordeweekse avonden, tijdens de trainingen, de kleedkamers en velden goed te beheren. Als ieder team in zijn eigen kleedkamer gaat zitten, kan het niet fout gaan.
Op de drukke zaterdagen zijn Henk en Franke Geert voor menigeen dé vraagbaak.