Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 550 niet laden

Sportpark Skoatterwâld

Sportpark Skoatterwâld werd op 1 augustus 1996 in gebruik genomen. Het complex wordt, net als het oude sportcomplex aan de J.H. Kruisstraat, door zowel de "profs" als de amateurs gebruikt.
Het complex telt tien trainings- en wedstrijdvelden met verlichting, waarvan één veld met kunstgras.
Het hoofdveld heeft een overdekte tribune met 500 zitplaatsen en een grote staantribune.

Het gebouwencomplex bestaat uit:
Begane grond
- Kantine
- Keuken
- Ontvangstruimte vv Heerenveen
- Kantoor wedstrijdsecretariaat vv Heerenveen
- Twaalf kleedkamers waarvan vier voor SC Heerenveen
- Twee scheidsrechterkamers
- EHBO en massageruimte
- Diverse materiaalruimten
- Werkplaats
- Diverse toiletten

Eerste Verdieping
- Ontvangstruimte SC Heerenveen
- Bestuurskamer vv Heerenveen
- Kantoor
- Kamer kledingcommissie
- CV ruimte

Trainingscomplex Skoatterwâld
Sportpark Skoatterwâld is het trainingscomplex van sc Heerenveen en de Voetbalacademie. Het is ook voor alle sc Heerenveen teams (behalve voor de selectie) het wedstrijdcomplex.
Jong sc Heerenveen, het vrouwenteam en de jeugdelftallen van de voetbalacademie spelen er hun (oefen)wedstrijden op respectievelijk maandagavond, dinsdagavond, vrijdagavond en zaterdags.

Een kleine impressie van Sportspark Skoatterwâld.