Technische commissie

De technische commissie bestaat uit de volgende leden:

• Edwin Bouma voorzitter
  • De Technische Commissie bestaat uit de volgende leden:

vlnr achter: Harry Wiebenga, Edwin Bouma, Justin van der Dam, Frank Beenen, Jacco van den Berg
    vlnr voor: Benjamin Pistoor, Gerard van de Kamp en Martin de With

(Klik op de foto voor een vergroting)

De Technische Commissie (TC) heeft als verantwoordelijkheid om trainers bij VV Heerenveen aan te stellen en spelers en speelsters in teams in te delen, één ieder te begeleiden in voetbaltechnische zaken en taken en daar waar nodig bij te sturen. Dit is hoofdzakelijk gericht op het jeugdvoetbal en de overgang naar de senioren. De TC zorgt er voor dat alle jeugdvoetballeden van VV Heerenveen op zijn of haar niveau kunnen trainen en spelen, en wel onder de meest optimale omstandigheden. Om dit te kunnen realiseren houdt de TC voortdurend contact met de (kader)leden, vrijwilligers, andere commissies en met het bestuur.

Lees meer over de TC in de bijlage over onder andere de doelstellingen van de TC, hoe deze doelstelingen te bereiken en wie doet wat binnen de TC.

De TC is te bereiken via tc@vvheerenveen.nl

Geschreven op maandag, 01 februari 2016 22:03 in Technische commissie Lees 2431 keer

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier