Technische commissie

De technische commissie bestaat uit de volgende leden:

• De Technische Commissie bestaat uit de volgende leden:

vlnr achter: Harry Wiebenga, Edwin Bouma, Justin van der Dam, Frank Beenen, Jacco van den Berg
    vlnr voor: Benjamin Pistoor, Gerard van de Kamp en Martin de With

(Klik op de foto voor een vergroting)

De Technische Commissie (TC) heeft als verantwoordelijkheid om trainers bij VV Heerenveen aan te stellen en spelers en speelsters in teams in te delen, één ieder te begeleiden in voetbaltechnische zaken en taken en daar waar nodig bij te sturen. Dit is hoofdzakelijk gericht op het jeugdvoetbal en de overgang naar de senioren. De TC zorgt er voor dat alle jeugdvoetballeden van VV Heerenveen op zijn of haar niveau kunnen trainen en spelen, en wel onder de meest optimale omstandigheden. Om dit te kunnen realiseren houdt de TC voortdurend contact met de (kader)leden, vrijwilligers, andere commissies en met het bestuur.

Lees meer over de TC in de bijlage over onder andere de doelstellingen van de TC, hoe deze doelstelingen te bereiken en wie doet wat binnen de TC.

De TC is te bereiken via tc [AT] vvheerenveen [DOT] nl

Geschreven op maandag, 01 februari 2016 22:03 in Technische commissie Lees 2446 keer