Schrijf je hier online in voor vrijwilligersfunties op een zaterdag naar keuze.

Senioren 1

Trainingstijden

VV Heerenveen 1 in wedstrijdtenue

DSC 8931

Boven: Wesley de Jong, Wytze Sipma, Kevin Regts, Jan Hielkema, Rahman Nunoo, Marnix Koopmans, Han van Dijk, Bart Klapwijk, Laurens Stellingwerf en Jasper Brouwer

Midden: Jappie Elzinga (Teammanager), Jacco Kuiper, Tobias Talman, Winand Quartel (K), Theo Timmermans (K), Wesley van der Dam (K), Peter de Vries, Jordy Veenstra, Hanneke Elzinga (Teammanager) en Wilco Plantenga (Verzorger)

Onder: Yannick Eerden, Robin de Boer, Mohammed Abdikarim, Gerard van der Kamp (Trainer), Gerald Sibon (Hoofdtrainer), Lars Mellema (Keepertrainer), Thymo de Vries, Tommy Wang en Soeren Grigoryan

VV Heerenveen 1 in showpakken met sponsoren

DSC 9167

Boven: Bram van Kruistum (sponsor wedstrijdshirts), Wytze Sipma, Marnix Koopmans, Jan Hielkema, Winand Quartel (K), Han van Dijk, Theo Timmermans (K), Bart Klapwijk, Niels Talsma, Kevin Regts en Wesley de Jong.

Midden: Stefan de Bruin (chauffeur van sponsor Witteveen taxibedrijf), René Beenen (sponsor Beenen Brillen & Contactlenzen), Laurens Stellingwerf, Wesley van der Dam (K), Mohammed Abdikarim, Thymo de Vries, Jacco Kuiper, Peter de Vries, Jordy Veenstra, Wilco Plantenga (Verzorger) en Sytse Bouwer (sponsor Groen Leven)

Onder: Jappie Elzinga (Teammanager), Robin de Boer, Yannick Eerden, Vigo Tabak, Lars Mellema (Keepertrainer), Gerald Sibon (Hoofdtrainer), Gerard van der Kamp (Trainer), Soeren Grigoryan, Tommy Wang, Jasper Brouwer en Hanneke Elzinga (Teammanager)

Foto's: Jenny Beenen

Zondag 16 december 2018