Senioren 1

Trainingstijden maandag 19:30 - 21:00 uur
  vrijdag 19:15 - 20:45 uur

DSC 3403

Boven vlnr: Eldert van der Dam (teammanager), Ronald Lenters (sponsor Taxi Witteveen), Stefan de Bruin (chauffeur), Stefan Bollen, Ivar Span, Thom van Lingen, Jan Hylkema, Niels Talsma, Han van Dijk, Thiemen Pen, Johannes Agricola en Jeffrey Mast.

Midden vlnr: Johan Diepeveen (teammanager), Hette Schuurman, Kevin Regts, Bart Klapwijk, Willem de Vreeze (verzorger), Marcel Valk (hoofdtrainer), Hans Alleman (assistent-trainer), Laurens Stellingwerff, Ali Morteza Zia, Jasper Brouwer, Bram van Kruistum (sponsor wedstrijdtenues), René Beenen (sponsor Beenen Brillen & Contactlenzen) en Henk Koot (materiaalman).

Onder vlnr: Niels den Haan, Jordy Veenstra, Remco Hof, Peter de Vries, Lars Posthumus, Justin van der Dam, Frank van der Werf, Marcel Kwast, Jacco Kuiper, Robin de Boer, Paul de Jong en Soeren Grigoryan.

Op de foto ontbreken: Lars Mellema (keepertrainer), Frank Smit, Abdi Mohammed.

Woensdag 16 augustus 2017
flevo VV Flevoboys 1 - VV Heerenveen 1 VV

(Oefen)

Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80 te EMMELOORD

Zaterdag 19 augustus 2017
VV VV Heerenveen 1 - WVV 1 wvv

(Oefen)

Sportpark Skoatterwâld

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Wedstrijdplanning op SKW:

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier