JO13-Jeugdtoernooi (za 9 juni 2018)

Foto: De spelers van Nevolo uit Oisterwijk aan een heerlijk en verdiend ijsje..

Inschrijven JO13-Jeugdtoernooi 2018
Zaterdag 9 juni 2018 wordt de 8e editie van het 'JO13-Jeugdtoernooi' georganiseerd.
Inschrijven, scroll naar beneden en zie 'download bijlagen', of klik hier om je in te schrijven met je team of klik op de button hieronder.

GRATIS, geen inschrijfkosteninschrijfformulier button VV Heerenveen 2Reservelijst
We maken gebruik van een reservelijst omdat door omstandigheden altijd wel één of meerdere teams alsnog afzeggen.
En dan is een 'vangnet' wel zo prettig.
Wilt u met uw team op de reservelijst staan, dan graag gewoon inschrijven.
We houden u uiteraard op de hoogte.

Hoe laat begint het toernooi?

Om 09.00 uur melden in de kantine. Opening van het toernooi is om 09.45 uur.
De eerste poule wedstrijden beginnen om 10.00 uur. Prijsuitreiking is rond 16.00 uur.

Waarom deelnemen?
Wij evalueren onze toernooien door aan de deelnemers te vragen, dmv een evaluatieformulier, wat men van het toernooi vond. En of ze het ook de moeite waard vinden om volgend seizoen weer te komen. Wat we steeds horen, we komen graag weer omdat:

• het er zo gemoedelijk aan toe gaat,
  • je zo vriendelijk wordt ontvangen, een echt 'warm welkom',
  • het sportpark mooi is,
  • strak georganiseerd, omdat er centraal wordt gefloten voor het begin en einde van de wedstrijd,
  • genoeg wedstrijden worden gespeeld,
  • de kwaliteit van de tegenstanders goed zijn,
  • elke poule op zijn eigen veld speelt, dus geen gezoek waar je moet spelen,
  • de communicatie goed en duidelijk is met de deelnemers voor en het tijdens het toernooi

Veelgestelde vragen over het toernooi, klik hier

Heb je vragen, wil je informatie ontvangen: toernooien [AT] vvheerenveen [DOT] nl