Informatie & inschrijven

Inschrijven editie 2017 (zaterdag 10 juni 2017)

Door een afzegging, zijn wij nog op zoek naar een team op 2e klasse niveau!

Opgeven kan door het inschrijfformulier 2017 in te vullen en retour te zenden zoals op het formulier vermeld staat. Wil je bij het inschrijven duidelijk vermelden met welk team (of teams) de vereniging wenst deel te nemen en in welke klasse deze teams spelen?

Sturen naar: toernooien@vvheerenveen.nl

GRATIS, geen inschrijfkosteninschrijfformulier button VV Heerenveen 2Reservelijst
We maken gebruik van een reservelijst omdat door omstandigheden altijd wel één of meerdere teams alsnog afzeggen.
En dan is een 'vangnet' wel zo prettig.
Wilt u met uw team op de reservelijst staan, dan graag gewoon inschrijven.
We houden u uiteraard op de hoogte.

Teams melden in de kantine

plattegrond

Bij binnenkomst op het sportpark melden in de kantine bij de toernooiorganisatie. Daar ontvangt de leider van het team alle informatie mbt het toernooi. Tevens hoort de leider in welke kleedkamer het team zit.

Pas op je spullen

Tijdens het toernooi zullen de kleedkamers niet worden afgesloten. Zeker ook gezien het feit dat meerdere teams gebruik maken van een kleedkamer is het raadzaam geen waardevolle spullen mee te nemen naar het toernooi en ook niet achter te laten in de kleedkamer. VV Heerenveen en de toernooiorganisatie is niet aansprakelijk voor vermiste en zoekgeraakte spullen. Neem dus je eigen verantwoordelijkheid, pas goed op je spullen en zorg dat (bege)leiders/coaches de waardevolle spullen in bewaring hebben.

Attentie

Gedurende het toernooi mogen geen – ook geen zelf meegebrachte - alcoholische dranken genuttigd worden op en rond de velden van VV Heerenveen.

looproute P6 naar SKW

In verband met de verwachte parkeerdrukte verzoeken wij alle teams om de auto’s te parkeren op parkeerplaats P6 van SC Heerenveen om vervolgens wandelend naar het sportpark van V.V. Heerenveen te gaan. Dit is slechts 5 minuten
lopen en dit past prima in een professionele warming up. Parkeerplaats P6 bevindt zich aan de oostkant van snelweg A32. Adres parkeren P6: Domela Nieuwenhuisweg.

Behalve als je met een touringbus komt, die mag je op de parkeerplaats vv Heerenveen parkeren.

Voorkom een boete. Wanneer u buiten dit officiële parkeerterrein elders parkeert, loopt u de kans op een bekeuring! De politie controleert. Op het parkeerterrein zijn vrijwilligers aanwezig die u de juiste weg zullen wijzen. Gooi afval SVP in de prullenbakken en niet in de berm.

Komende vanuit Joure/Drachten en Leeuwarden: Bij knooppunt Heerenveen volgt u de A32 richting Heerenveen en Zwolle. Op de A32 neemt u de afrit Heerenveen Centrum (afrit 12, ter hoogte van McDonald's). Onderaan de afrit gaat u linksaf, daarna houdt u rechts aan (niet weer terug de A32 op!!). Op de minirotonde gaat u rechtdoor en volgt u de borden P6.

Komende vanuit Zwolle: Vanaf de A32 neemt u afrit 12, onderaan de afrit gaat u rechtsaf, daarna houdt u rechts aan. Op de minirotonde gaat u rechtdoor en volgt u de borden P6.

Google Maps, klik hier

Meer in deze categorie: « Veelgestelde vragen Editie 2016 »

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier