• Hoe laat begint het toernooi?
    Om 09.00 uur melden in de kantine. Opening van het toernooi is om 09.45 uur.
    De eerste poule wedstrijden beginnen om 10.00 uur. Prijsuitreiking is rond 16.30 uur.

• Hoeveel wedstrijden speel je?
    Er worden poules gemaakt van 6 teams. Dus je speelt vijf wedstrijden.

• Hoe lang duurt een wedstrijd?
    Een wedstrijd duurt 2 x 12 minuten. Er is maar 1 minuut wisseltijd om van helft te wisselen.
    Onze omroeper geeft dit duidelijk aan.

• Krijgen de teams een lunchpakket?
    Ja zeker. Die kan door de leider van het team zo rond 11:30 en 12:00 uur opgehaald worden.
  • Wat is het niveau van de teams?
    Dat is van divisie tot 5e klasse. Voor iedereen is het leuk om te komen.
  • Waar moeten we ons melden?
    Bij binnenkomst op het sportpark melden in de kantine bij de toernooiorganisatie. Daar ontvangt de leider van het team een enveloppe met het programmaboekje, twee consumptiebonnen voor de leider(s). Tevens hoort de leider in welke kleedkamer het team zit.
  • Waar moeten we de auto's parkeren?
    Advies is; "drop de spelers bij de ingang van ons Sportpark en rijd naar P6". Waarom? In verband met de verwachte parkeerdrukte verzoeken wij alle teams om de auto’s te parkeren op parkeerplaats P6 van SC Heerenveen om vervolgens wandelend naar het sportpark van vv Heerenveen te gaan. Dit is slechts 5 minuten lopen en dit past prima in een professionele warming up. Parkeerplaats P6 bevindt zich aan de oostkant van snelweg A32. Adres parkeren P6: Domela Nieuwenhuisweg.

Behalve als je met een touringbus komt, die mag je op de parkeerplaats vv Heerenveen parkeren.

Voorkom een boete. Wanneer u buiten dit officiële parkeerterrein elders parkeert, loopt u de kans op een bekeuring! De politie controleert. Op het parkeerterrein zijn vrijwilligers aanwezig die u de juiste weg zullen wijzen. Gooi afval SVP in de prullenbakken en niet in de berm.

looproute P6 naar SKW

• Kunnen we in de kantine met contant geld betalen?
    Nee, we werken met munten.
  • Worden de kleedkamers afgesloten?
    Nee, omdat meerdere teams in een kleedkamer zitten worden ze niet afgesloten. Verstandig is om geen waardevolle spullen mee te nemen. Of geef ze af bij je leider.
  • Er wordt centraal gefloten, wat is dat?
    De centrale omroeper geeft aan wanneer de wedstrijden beginnen en eindigen. Op alle velden wordt gelijk begonnen en geeindigd.
  • Dat betekent; Einde wedstrijd = Einde wedstrijd. Extra aandacht voor: Valt er een seconde na het signaal een doelpunt, dan telt deze niet. Wil je net een strafschop nemen, gaat deze niet door.