Pieter Benedictus Jeugdtoernooi

4

Foto: Pieter Benedictus (r) en Wietze Fabriek (l) bij de prijsuitreiking (zondag 11 september 2016)

Pieter Benedictus Jeugdtoernooi 2017
De 4e editie wordt georganiseerd op zaterdag 9 september 2017.

Dit jaar zijn er 4 categoriën, te weten JO-8 en JO-9 in de ochtend en JO-10 en JO-11 in de middag.

Ook dit jaar is het weer zo dat alle teams overal vandaan komen en in diverse klassen actief zijn.
Ofwel voor iedere voetballer en op elk niveau is er plaats. De teams strijden natuurlijk weer om
mooie prijzen en ook alle teams van vv Heerenveen zullen actief zijn op dit toernooi.

Let op het is dit jaar op een zaterdag (9 september) ipv op de zondag.
Dat heeft alles te maken met de wedstrijd SC Heerenveen –PSV welke op zondag middag gespeeld gaat worden.

Een prachtige gelegenheid:

• Voor de spelers om je nieuwe teamgenoten te leren kennen,
  • Voor de ouders het moment om kennis te maken met de andere ouders en de leider(s),
  • Voor de leider(s) ideaal om de spelers weer te zien voetballen en het e.e.a. voetbaltechnisch te proberen,
  • Om met je nieuwe team(s) al een paar wedstrijden te spelen.

Inschrijfformulier Pieter Benedictus Jeugdtoernooi 2017

Sturen naartoernooien@vvheerenveen.nl

Teamfoto's

Elk team kan een teamfoto laten maken. CopyBoss zal voor ons de teamfoto's snel in orde maken, zodat elke speler als aandenken een teamfoto mee naar huis krijgt.

copy boss

foto: de doos met de teamfoto's staat klaar bij CopyBoss (met dank aan Skeef Vormgeving en CopyBoss in Heerenveen)

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier