Editie 2016

Wat een drukte zondag 11 september op SKW. Totaal 28 verenigingen met 78 teams. Het plein stond vol met leuke attracties zoals: de gezonde kantine, Cool Bear (gezonde limonade), de Abe’s koek en zopie keet, het jeugdvoetbaltijdschrift Goal, de Poffertjeskraam, de mini soccerbal en op de parkeerplaats de Univé Panna Kooi.

Teamfoto's
Elk team kon een teamfoto laten maken op de 'Univé-kar'. CopyBoss had speciaal voor ons op zondag de winkel open zodat we binnen een uur de teamfoto's konden halen. Elke speler kreeg als aandenken een teamfoto mee naar huis.

copy boss

foto: de doos met de teamfoto's staat klaar bij CopyBoss (met dank aan Skeef Vormgeving en CopyBoss in Heerenveen)

Jeugdscheidsrechters
Waar we als VV Heerenveen extra trots op mogen zijn, zijn de vele jeugdleden die op het toernooi hebben gefloten. Geweldig, een dikke pluim. Top.

Er werd natuurlijk ook gevoetbald. De hele week was het subtropisch in Nederland, gelukkig was het op onze toernooidag iets je minder warm; zo'n 23 graden. Prachtig voetbalweer voor de spelers en 'korte broekenweer'voor de toeschouwers. Mooier kan niet.

Extra aandacht voor de ASC Waterwijk uit Almere, die met twee teams de eerste prijs behaalden. Klasse en een prima prestatie.

Eindstand JO9-teams

4. GRC Groningen JO11-3

vv Muntendam JO11 1

foto: Winnaar Groep 3; VV Muntendam JO11-1

Meer in deze categorie: « Editie 2015 Veelgestelde vragen »

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier

Speeldagenkalender 2016-2017: klik hier

Onze beheerders van SKW
beheerders Henk Koot en Franke Geert Talman
De beheerders Henk en Franke Geert proberen op de doordeweekse avonden, tijdens de trainingen, de kleedkamers en velden goed te beheren. Als ieder team in zijn eigen kleedkamer gaat zitten, kan het niet fout gaan.
Op de drukke zaterdagen zijn Henk en Franke Geert voor menigeen dé vraagbaak.