Informatie & inschrijven

Inschrijven editie 2017 (zaterdag 9 september 2017)

Het betreft een jeugdtoernooi voor JO8, JO9, JO10 en JO11-teams. De JO8 en JO9-teams spelen in de ochtend, de JO10 en JO11-teams in de middag.

Opgeven kan door het inschrijfformulier in te vullen en retour te zenden zoals op het formulier vermeld staat. Wil je bij het inschrijven duidelijk vermelden met welk team (of teams) de vereniging wenst deel te nemen en in welke klasse deze teams spelen?

Sturen naar: toernooien [AT] vvheerenveen [DOT] nl

Wil je meer informatie over het toernooi, vraag het gerust. Stel de vraag via e-mail, sturen naar: toernooien [AT] vvheerenveen [DOT] nl

MELDEN BIJ BINNENKOMSTplattegrond

Bij binnenkomst op het sportpark melden in de kantine bij de toernooiorganisatie. Daar ontvangt de leider van het team alle informatie mbt het toernooi. Tevens hoort de leider in welke kleedkamer het team zit.

PAS OP JE SPULLEN

Tijdens het toernooi zullen de kleedkamers niet worden afgesloten. Zeker ook gezien het feit dat meerdere teams gebruik maken van een kleedkamer is het raadzaam geen waardevolle spullen mee te nemen naar het toernooi en ook niet achter te laten in de kleedkamer. VV Heerenveen en de toernooiorganisatie is niet aansprakelijk voor vermiste en zoekgeraakte spullen. Neem dus je eigen verantwoordelijkheid, pas goed op je spullen en zorg dat (bege)leiders/coaches de waardevolle spullen in bewaring hebben.

ATTENTIE

Gedurende het toernooi mogen geen – d.w.z ook geen zelf meegebrachte - alcoholische dranken genuttigd worden open rond de velden van VV Heerenveen.

PARKEREN

looproute P6 naar SKW

In verband met de verwachte parkeerdrukte verzoeken wij alle teams om de auto’s te parkeren op parkeerplaats P6 van SC Heerenveen om vervolgens wandelend naar het sportpark van vv Heerenveen te gaan. Dit is iets meer dan 5 minuten lopen en dit past prima in een professionele warming up. Parkeerplaats P6 bevindt zich aan de oostkant van snelweg A32. Adres parkeren P6: Domela Nieuwenhuisweg.

Als je met een touringbus komt, die mag je altijd op de parkeerplaats vv Heerenveen parkeren.

Voorkom een boete. Wanneer u buiten dit officiële parkeerterrein elders parkeert, loopt u de kans op een bekeuring! De politie controleert. Op het parkeerterrein zijn vrijwilligers aanwezig die u de juiste weg zullen wijzen. Gooi afval SVP in de prullenbakken en niet in de berm.

Komende vanuit Joure/Drachten en Leeuwarden: Bij knooppunt Heerenveen volgt u de A32 richting Heerenveen en Zwolle. Op de A32 neemt u de afrit Heerenveen Centrum (afrit 12, ter hoogte van McDonald's). Onderaan de afrit gaat u linksaf, daarna houdt u rechts aan (niet weer terug de A32 op!!). Op de minirotonde gaat u rechtdoor en volgt u de borden P6.

Komende vanuit Zwolle: Vanaf de A32 neemt u afrit 12, onderaan de afrit gaat u rechtsaf, daarna houdt u rechts aan. Op de minirotonde gaat u rechtdoor en volgt u de borden P6.
Sportiviteit staat ook bij VV Heerenveen hoog in het vaandel, we gaan er dan ook vanuit dat alle spelers en supporters er een sportieve en gezellige dag van maken.