Reglementen

Huishoudelijk reglement

1. Bij brand, ongevallen ed, verzoeken wij u allen te verzamelen op het terrein buiten het hek bij de ingang van vv Heerenveen. Zie plattegrond
  2. Er kan uitsluitend worden betaald met consumptiebonnen, die te verkrijgen zijn bij het loket aan de ingang van het vv Heerenveen terrein.
  3. Deze consumptiebonnen zijn alleen tijdens dit toernooi geldig en alleen voor dit jaar. Aan het einde van het toernooi kunnen de bonnen NIET meer worden ingeleverd voor contant geld! U kunt uw overgebleven bonnen opmaken of in de speciale bussen deponeren. De gehele opbrengst van de overgebleven bonnen zal ten goede komen aan een goed doel, welke door de jeugdcommissie wordt aangewezen.
  4. Er mag geen glaswerk mee naar buiten genomen worden. Er zullen daarom alleen consumpties in plastic/karton worden verkocht.
  5. Er staan voldoende prullenbakken op het terrein. Houd ons terrein netjes alstublieft.
  6. De EHBO is de gehele dag aanwezig op en rondom de velden.
  7. Er zijn genoeg toiletten beschikbaar voor de heren en de dames. wij verzoeken u om deze netjes achter te laten voor de volgende bezoek(st)er.
  8. Al onze vrijwilligers kunt u herkennen aan het licht blauwe shirt met opschrift CREW. U kunt hen aanspreken wanneer u vragen of opmerkingen hebt

Toernooi reglement

Onze omroeper kondigt elke wedstrijd aan, alsmede het startsignaal en eindsignaal. Een wedstrijd wordt dan ook direct gestopt ongeacht de spelsituatie op dat moment. Als er bijvoorbeeld net een penalty wordt genomen en de bal is nog niet over de lijn, dan telt het doelpunt niet!

Einde wedstrijd = einde wedstrijd

1. Tussen de wedstrijden is maar 1 minuut wisseltijd om van veld te wisselen. Onze omroeper geeft dit duidelijk aan. Speeltijd wedstrijd is 12 minuten. Er wordt tijdens de wedstrijd niet van helft verwisseld.
  2. Voor een gewonnen wedstrijd verdient een ploeg 3 punten. Voor een gelijk gespeelde wedstrijd verdient een ploeg 1 punt. Voor een verloren wedstrijd verdient een ploeg geen punten. De ploeg met de meeste punten wordt winnaar in de poule.
  3. Bij gelijke stand in punten in de poule is het doelsaldo beslissend, is dit ook gelijk dan beslist het aantal doelpunten dat voor gescoord is. Is dit ook nog gelijk, dan is het onderlinge resultaat beslissend.
  4. Als dit ook nog gelijk is, zullen de teams die gelijk staan beide 5 strafschoppen nemen. Is de stand na het nemen van strafschoppen nog steeds gelijk, dan zal er om en om een strafschop genomen worden, net zolang tot een van beide teams mist. Het overblijvende teams is dan winnaar.
  5. Beslissingen van scheidsrechters zijn bindend.
  6. Bij eventuele vechtpartijen zullen de betrokken spelers voor de rest van het toernooi uitgesloten worden van deelname aan het toernooi.
  7. Voor grensrechters dient het team zelf te verzorgen, bij geen of niet tijdige levering van een grensrechter krijgt het team een strafpunt.
  8. Bij gelijke kleur van wedstrijdshirt dient de ‘thuis’ ploeg (eerst genoemde ploeg) hesjes aan te trekken. Elke ploeg dient zelf hesjes mee te nemen! Uiteraard hebben we bij de toernooiorganisatie ook gekleurde hesjes liggen.
  9. In alle gevallen waarin dit toernooi reglement niet voorziet, beslist de toernooicommissie van vv Heerenveen
  10. Met dispensatie spelers hanteren wij de KNVB-regels.

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier