• Hoe laat begint het toernooi?
    De JO9-teams spelen in de ochtend. Melden in de kantine om 08.00-08.15 uur. Eerste wedstrijd om 08.45 uur. Prijsuitreiking om 12.45 uur.

De JO11-teams spelen in de middag. Melden in de kantine om 12.15-12.30 uur. Opening om 13.15 uur. Prijsuitreiking om 17.15 uur.

• Hoe lang duurt een wedstrijd en hoeveel wedstrijden speel je?
    De wedstrijden duren 12 minuten. Er wordt centraal gefloten voor het begin en het einde van de wedstrijd. Alle wedstrijden op alle velden beginnen en eindigen op hetzelfde tijdstip.

Zes teams spelen in een poule. De nummers 1 van de poule spelen de finale, de nummers 2 om de 3-4e plaats. Er wordt met 6 veldspelers + een keeper gespeeld (7:7).

• Wat is het niveau van de teams?
    Dat is van hoofdklasse tot 5e klasse. Voor iedereen is het leuk om te komen.
  • Waar moeten we ons melden?
    Bij binnenkomst op het sportpark melden in de kantine bij de toernooiorganisatie. Daar ontvangt de leider van het team alle informatie mbt het toenrooi.
  • Waar moeten we de auto's parkeren?
    In verband met de verwachte parkeerdrukte verzoeken wij alle teams om de auto’s te parkeren op parkeerplaats P6 van SC Heerenveen om vervolgens wandelend naar het sportpark van vv Heerenveen te gaan. Dit is ietsje meer dan 5 minuten lopen en dit past prima in een professionele warming up. Parkeerplaats P6 bevindt zich aan de oostkant van snelweg A32. Adres parkeren P6: Domela Nieuwenhuisweg.

Als je met een touringbus komt, die mag je altijd op de parkeerplaats vv Heerenveen parkeren.

Voorkom een boete. Wanneer u buiten dit officiële parkeerterrein elders parkeert, loopt u de kans op een bekeuring! De politie controleert. Op het parkeerterrein zijn vrijwilligers aanwezig die u de juiste weg zullen wijzen. Gooi afval SVP in de prullenbakken en niet in de berm.

looproute P6 naar SKW

• Kunnen we in de kantine met contant geld betalen?
    Nee, we werken met munten. Er kan gepint worden om zo munten aan te schaffen.
  • Worden de kleedkamers afgesloten?
    Nee, omdat meerdere teams in een kleedkamer zitten worden ze niet afgesloten. Verstandig is om geen waardevolle spullen mee te nemen. Of geef ze af bij je leider.
  • Er wordt centraal gefloten, wat is dat?
    De centrale omroeper geeft aan wanneer de wedstrijden beginnen en eindigen. Op alle velden wordt gelijk begonnen en geeindigd.
  • Dat betekent; Einde wedstrijd = Einde wedstrijd. Extra aandacht voor: Valt er een seconde na het signaal een doelpunt, dan telt deze niet. Wil je net een strafschop nemen, gaat deze niet door.
  • Wie fuiten de wedstrijden?
    De wedstrijden worden gefloten door eigen scheidsrechters. Een mix van jong en oud. Wil je weten hoe we werken, klik hier.
Meer in deze categorie: « Editie 2016

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier

Speeldagenkalender 2016-2017: klik hier

Onze beheerders van SKW
beheerders Henk Koot en Franke Geert Talman
De beheerders Henk en Franke Geert proberen op de doordeweekse avonden, tijdens de trainingen, de kleedkamers en velden goed te beheren. Als ieder team in zijn eigen kleedkamer gaat zitten, kan het niet fout gaan.
Op de drukke zaterdagen zijn Henk en Franke Geert voor menigeen dé vraagbaak.