• Hoe laat begint het toernooi?
    De JO9-teams spelen in de ochtend. Melden in de kantine om 08.00-08.15 uur. Eerste wedstrijd om 08.45 uur. Prijsuitreiking om 12.45 uur.

De JO11-teams spelen in de middag. Melden in de kantine om 12.15-12.30 uur. Opening om 13.15 uur. Prijsuitreiking om 17.15 uur.

• Hoe lang duurt een wedstrijd en hoeveel wedstrijden speel je?
    De wedstrijden duren 12 minuten. Er wordt centraal gefloten voor het begin en het einde van de wedstrijd. Alle wedstrijden op alle velden beginnen en eindigen op hetzelfde tijdstip.

Zes teams spelen in een poule. De nummers 1 van de poule spelen de finale, de nummers 2 om de 3-4e plaats. Er wordt met 6 veldspelers + een keeper gespeeld (7:7).

• Wat is het niveau van de teams?
    Dat is van hoofdklasse tot 5e klasse. Voor iedereen is het leuk om te komen.
  • Waar moeten we ons melden?
    Bij binnenkomst op het sportpark melden in de kantine bij de toernooiorganisatie. Daar ontvangt de leider van het team alle informatie mbt het toenrooi.
  • Waar moeten we de auto's parkeren?
    In verband met de verwachte parkeerdrukte verzoeken wij alle teams om de auto’s te parkeren op parkeerplaats P6 van SC Heerenveen om vervolgens wandelend naar het sportpark van vv Heerenveen te gaan. Dit is ietsje meer dan 5 minuten lopen en dit past prima in een professionele warming up. Parkeerplaats P6 bevindt zich aan de oostkant van snelweg A32. Adres parkeren P6: Domela Nieuwenhuisweg.

Als je met een touringbus komt, die mag je altijd op de parkeerplaats vv Heerenveen parkeren.

Voorkom een boete. Wanneer u buiten dit officiële parkeerterrein elders parkeert, loopt u de kans op een bekeuring! De politie controleert. Op het parkeerterrein zijn vrijwilligers aanwezig die u de juiste weg zullen wijzen. Gooi afval SVP in de prullenbakken en niet in de berm.

looproute P6 naar SKW

• Kunnen we in de kantine met contant geld betalen?
    Nee, we werken met munten. Er kan gepint worden om zo munten aan te schaffen.
  • Worden de kleedkamers afgesloten?
    Nee, omdat meerdere teams in een kleedkamer zitten worden ze niet afgesloten. Verstandig is om geen waardevolle spullen mee te nemen. Of geef ze af bij je leider.
  • Er wordt centraal gefloten, wat is dat?
    De centrale omroeper geeft aan wanneer de wedstrijden beginnen en eindigen. Op alle velden wordt gelijk begonnen en geeindigd.
  • Dat betekent; Einde wedstrijd = Einde wedstrijd. Extra aandacht voor: Valt er een seconde na het signaal een doelpunt, dan telt deze niet. Wil je net een strafschop nemen, gaat deze niet door.
  • Wie fuiten de wedstrijden?
    De wedstrijden worden gefloten door eigen scheidsrechters. Een mix van jong en oud. Wil je weten hoe we werken, klik hier.
Meer in deze categorie: « Editie 2016