• Hoe laat begint het toernooi?
    Betreft de MO11 en MO13 teams. In de ochtend om 08.00 uur melden in de kantine. Opening is om 08.45 uur. Eerste poulewedstrijden beginnen om 09.00 uur. Prijsuitreiking rond 12.15 uur. Tijden zijn nog wel onder voorbehoud!

Betreft de MO15, MO17, MO19, en VR teams. In de middag om 11.30 uur melden in de kantine. Opening is om 12.15 uur. Eerste poulewedstrijden beginnen om 12.30 uur. Prijsuitreiking rond 17.00 uur. Tijden zijn nog wel onder voorbehoud!

Hoeveel wedstrijden speel je?
  • Er worden poules gemaakt van 5 teams. Dus je speelt vier wedstrijden.
    De nummers één van de poule spelen om de eerste en tweede prijs.
    De nummers twee spelen om de derde en vierde prijs.
  • Hoe lang duurt een wedstrijd?

• Wat is het niveau van de teams?
    Dat is van hoofdklasse tot 5e klasse niveau. Voor iedereen is het leuk om te komen.
  • Waar moeten we ons melden?
    Bij binnenkomst op het sportpark melden in de kantine bij de toernooiorganisatie. Daar ontvangt de leider van het team een enveloppe met het programmaboekje, twee consumptiebonnen voor de leider(s) en voor de spelers de VV Heerenveen vaantjes. Tevens hoort de leider in welke kleedkamer het team zit.
  • Waar moeten we de auto's parkeren?
    In verband met de verwachte parkeerdrukte verzoeken wij alle teams om de auto’s te parkeren op parkeerplaats P6 van SC Heerenveen om vervolgens wandelend naar het sportpark van vv Heerenveen te gaan. Dit is slechts 5 minuten lopen en dit past prima in een professionele warming up. Parkeerplaats P6 bevindt zich aan de oostkant van snelweg A32. Adres parkeren P6: Domela Nieuwenhuisweg.

Behalve als je met een touringbus komt, die mag je op de parkeerplaats vv Heerenveen parkeren.

Voorkom een boete. Wanneer u buiten dit officiële parkeerterrein elders parkeert, loopt u de kans op een bekeuring! De politie controleert. Op het parkeerterrein zijn vrijwilligers aanwezig die u de juiste weg zullen wijzen. Gooi afval SVP in de prullenbakken en niet in de berm.

looproute P6 naar SKW

• Kunnen we in de kantine met contant geld betalen?
    Nee, we werken met munten.
  • Worden de kleedkamers afgesloten?
    Nee, omdat meerdere teams in een kleedkamer zitten worden ze niet afgesloten. Verstandig is om geen waardevolle spullen mee te nemen. Of geef ze af bij je leider.
  • Er wordt centraal gefloten, wat is dat?
    De centrale omroeper geeft aan wanneer de wedstrijden beginnen en eindigen. Op alle velden wordt gelijk begonnen en geeindigd.
  • Dat betekent: Einde wedstrijd = Einde wedstrijd. Valt er een seconde na het signaal een doelpunt, dan telt deze niet. Wil je net een strafschop nemen, gaat deze niet door.