Overzicht toernooien

pieter

Update: 02 januari 2017

Overzicht Jeugdtoernooien 2016-2017
Dit zijn de toernooien waaraan vv Heerenveen jeugdteams deelnemen. Dit is zowel aan de leider van het vv Heerenveen team als aan de organiserende vereniging bevestigd. Klik hier voor het overzicht.

Aanbieders Jeugdtoernooien 2016-2017
Voetbalverenigingen die vv Heerenveen jeugdteams uitnodigen om deel te nemen aan hun jeugdtoernooi. Heb je als team interesse in een toernooi, laat het de Coördinator Jeugdtoernooien weten via een e-mailbericht. Dan proberen we het team in te schrijven als deelnemer. Klik hier voor het overzciht.

Heb je vragen, stel ze gerust.

Coördinator Jeugdtoernooien (Jeugd vv Heerenveen)

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier