zaterdag, 03 mei 2014 00:00

Weekprogramma + scheidsrechters op de website

Geschreven door Wedstrijdsecretariaat

Thuiswedstrijden:

Uitwedstrijden

Contact bij voorkeur via e-mail: wedstrijdsecretariaat [AT] vvheerenveen [DOT] nl

Scheidsrechters

De Coördinator Scheidsrechters, Wendy van der Heide, probeert bij elke jeugdwedstrijd een scheidsrechter aan te stellen. Gezien het aantal beschikbare scheidsrechters en het aantal wedstrijden zal dit helaas niet altijd lukken. Mochten er ouders of leiders zijn die graag hun eigen team fluiten? Meld dit even bij Wendy van der Heide: scheidsrechters [AT] vvheerenveen [DOT] nl

Zelf regelen van scheidsrechter

Staat er geen scheidsrechter bij de wedstrijd vermeld dan moet er helaas door de leider zelf een scheidsrechter geregeld worden want de wedstrijd moet worden gespeeld.

Hesjes
Speel je thuis tegen een team met bijna dezelfde shirts? Bij de beheerder of in het materialenkamer kan je hesjes krijgen. De beheerder zit bij de ingang van de kleedkamers, de materialenkamer ligt naast de beheerderkamer.

Graag de hesjes na de wedstrijd weer inleveren.

Wedstrijd verplaatsen
De leider(s) dienen zelf contact op te nemen met de betrokken tegenpartij en overeenstemming te bereiken over wedstrijdwijzigingen. Deze overeenstemming dienen de leider(s) van vv Heerenveen bij het wedstrijdsecretariaat kenbaar te maken. Deze zal vervolgens de KNVB hiervan op de hoogte stellen en deze zal de wedstrijdwijziging op verzoek van de wedstrijdsecretaris uitvoeren.