zaterdag, 03 mei 2014 00:00

Weekprogramma + scheidsrechters op de website

Geschreven door Wedstrijdsecretariaat

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier

Thuiswedstrijden:

Uitwedstrijden

Elke week staat hier een link naar het weekprogramma van alle teams. Je vindt deze link ook rechts onder op de homepagina. Het weekprogramma wordt door de wedstrijdsecretariaat gemaakt en geactualiseerd. Bijna dagelijks verandert er wel iets, dus houd het goed in de gaten.

Contact bij voorkeur via e-mail: wedstrijdsecretariaat@vvheerenveen.nl

Scheidsrechters
De Coördinator Scheidsrechters, Wendy van der Heide, probeert bij elke jeugdwedstrijd een scheidsrechter aan te stellen. Gezien het aantal beschikbare scheidsrechters en het aantal wedstrijden zal dit helaas niet altijd lukken. Mochten er ouders of leiders zijn die graag hun eigen team fluiten? Meld dit even bij Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Er wordt geprobeerd om op vrijdagavond de scheidsrechters bij de wedstrijden te publiceren op de website; homepagina, rechtsonder in het kader 'za/zo Weekprogramma'.

Zelf regelen van scheidsrechter
Staat er geen scheidsrechter achter de wedstrijd vermeld dan moet er helaas door de leider zelf een scheidsrechter geregeld worden want de wedstrijd moet worden gespeeld.

Hesjes
Speel je thuis tegen een team met bijna dezelfde shirts? Bij de beheerder of in het materialenkamer kan je hesjes krijgen. De beheerder zit bij de ingang van de kleedkamers, de materialenkamer ligt naast de beheerderkamer.

Graag de hesjes na de wedstrijd weer inleveren.

Wedstrijd verplaatsen
De leider(s) dienen zelf contact op te nemen met de betrokken tegenpartij en overeenstemming te bereiken over wedstrijdwijzigingen. Deze overeenstemming dienen de leider(s) van vv Heerenveen bij het wedstrijdsecretariaat kenbaar te maken. Deze zal vervolgens de KNVB hiervan op de hoogte stellen en deze zal de wedstrijdwijziging op verzoek van de wedstrijdsecretaris uitvoeren.

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

Wil je af en toe fluiten?

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier