SKW_-_1.JPG
Foto: entree Sportpark Skoatterwâld

Om te beginnen, leuk dat je lid wilt worden van VV Heerenveen.
Lees de teksten onder de buttons 'Ledenadministratie', 'Lidmaatschap', 'Contributie' en 'Lid worden' goed door.

Een voetbalvereniging is een vrijwilligersorganisatie
VV Heerenveen bijna 1.000 leden met zo'n 60 teams, meer dan 250 vrijwilligers maken het mogelijk dat er gevoetbald kan worden.

We vinden het prachtig dat je bij ons wilt komen voetballen maar we verwachten ook iets terug.
Wij verwachten namelijk van ouders dat ze de regels van de vereniging respecteren en mee helpen om de vereniging gezond en draaiende te houden.
Dat betekent dat elke speler/ouder minimaal per seizoen 5 uurtjes vrijwilligerswerk moet verrichten.

Iemand die opgegroeid is in het verenigingsleven weet dat 5 uurtjes per seizoen niets voorstelt.
Voorbeeld; een jeugdleider is  op een zaterdag een ochtend/middag al snel 4 tot 5 uurtjes bezig met zijn team, en dat elke week.
Je begrijpt, 5 uurtjes per seizoen is echt niet veel.

Lees daarom de onderstaande documenten:

Je kunt online het inschrijfformulier invullen, klik hier.
Je wordt daarna uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!